2777
2789

من آقام و چند وقته ی سوال ذهنمو درگیر کرده بود و نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم  و این اکانت خودم نیست فقط میخواستم بپرسم اینکه ما باید تو زندگیمون الگو داشته باشیم ! یا خودمون باشیم ؟! بالاخره همه به دنبال بهتر شدن هستن ، مقلا وقتی میبینی یکی یه ویژگی خوبی داره باید چیکار کنیم باید سعی کنیم مثل او باشیم مثلا درسته که طرف کامل نیست ولی حداقل چیزایی که تو میخای رو داره یا اینکه خودمون باشیم وقتی میگم به خودم ک خودم باشیم حس میکنم نیاز دارم تغییر کنم از یه طرفم وقتی از کسی پیروی میکنم می‌دونم دنبال چیم ولی احساس ناکافی بودن دارم لطفاً نظرتون رو بگین خیلی برام مهمه این موضوع 

واسع همین همیشه با بالاتر از خودت دوست شو چون اوناهم تورو میکشونن بالا

اگر ویژگی خوبی باشه من اینکارو میکردو

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

در مورد مسائل اخلاقی خیلی خوبه اگر میبینیم کسیذمثلا بخشندست یا خوش اخلاق و صبوره ازش یاد بگیریم..

ولی الگوی رفتاری و سبک زندگی و اعتقادی چیزی نیست که بشه از کسی الگو گرفت..باید کتاب خوند..

مثلا کتاب های شهید مطهری عالیه..

یک سری کتاب هایی که از سخنان و علم دین هست عالیه و اگه طبق اونها عمل هیچ زمانی نه پشیمون میشی نه اشتباه میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تلاش میکنم همیشه چیزی که خودم دوست دارم اگه بخوام کارامو از کسی کپی کنم احساس حقارت میکنم و زندگی برام بی معنی میشه ، شماهم بستگی داره به اینکه از الگو برداری از دیگران چه حسی داشته باشی؟ اگه فکر میکنی آپدیتت میکنه انجام بده🥰

قرار نیست کاملا مثل اون شخص باشید 

هیچکس کامل نیست 

مثلا کسی تلاشگره شما سعی میکنید تو اون زمینه ازش الگو بگیرید و تو کار و زندگی خودتون تلاش کنید تا پشرفت کنید 

یا رابطه خوبی با همسرش داره میتونید شما هم ازش سوال کنید و الگو بگیرید هم خودتون در اون جهت تحقیق کنید 

کسی مهربانه درون جهت تلاش کنید

ما کامل نیستیم ولی میتونی سعی کنیم انسان مثبت و رو به جلویی باشیم.