2777
2789

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی 

خداقوت عزیزم

حل میشه ، زمان میخواد بعد از طوفانت آرامشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی  خداقوت عزیزم حل میشه ، زمان میخواد بعد ...

من کی حالم خوب میشه؟ احساس میکنم زندگیم خیلی بده

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
من کی ازدواج میکنم ؟

مسیرشما تو تنگناوسختی قرار نداره ؟ یه چیزی هس که باید اول اون حل بشه اونموقع زمانش میرسه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

مسیرشما تو تنگناوسختی قرار نداره ؟ یه چیزی هس که باید اول اون حل بشه اونموقع زمانش میرسه

عزیزم به من میگی ابن ماه اتفاقی که منتظرشم میشه یانه؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من کی حالم خوب میشه؟ احساس میکنم زندگیم خیلی بده

اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی 

میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتوبدترمیکنه 

نور خوشبختی درست مقابلته فقط باید از رو زانوهات بلند بشی چندین گام به جلو برداری و باکلید درون قلب و روحت بازش کنی 

هنوز فرصت داری ،پس بلند شو 

یه راه دراز و پرکشمکشه .چه صبری داری اینارومتحمل شدی  خداقوت عزیزم حل میشه ، زمان میخواد بعد ...

من آزمو وکالت قبول میشم؟

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...
اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی  میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتو ...

من آزمون وکالت قبول میشم؟؟؟

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...
اره ناامیدی اختلافات زیادی داشتی از بقیه ازار دیدی  میشی فقط تسلیمش نشو ، افسردگی الانت وضعیتو ...

کاملا درست بود ممنون 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
عزیزم به من میگی ابن ماه اتفاقی که منتظرشم میشه یانه؟؟

این ماه احتمالش پایینه متاسفم 

یخورده ممکنه طول بکشه انتظارهس برات