2777
2789
عنوان

خانمایی که آبروی زن رو میبرن

121 بازدید | 10 پست

طرف شوهرش بارها بهش خیانت کرده

دوبار با یه نفر بهش خیانت کرده و بخاطر حرفای اون زن اومده زن و بچشو آزار داده

الان نه تنها دوباره ازش بچه دار شده

میاد نی نی سایت حق به جانب تاپیک میزنه و وقتیم بهش میگیم شوهرت درست بشو نیست هی بهونه میاره و میخواد خودشو گول بزنه تازه به کاربرایی که راهنمایی کردن توهین و فحاشیم میکنه

نگید شرایط طلاقو نداره که خوبم داره

خونه و ماشین به اسمشه اونطور که خودش میگه تحصیلاتم داره که بتونه کار کنه

امثال شماها آبروی هرچی زن هست رو بردن

مردی که یه بار خیانت کنه شاید درست بشه اما شوهر این زن بارها خیانت کرده و درستم نشده و این زن هنوز باهاش مونده پای یه طفل معصوم دیگرم به اون زندگی پر از خیانت باز کرده

کاش بعضیا عقل و شعور بچه دار شدنو داشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هیچ زنی خیانت و دوس نداره اگ هم پای زندگیش مونده مسلما دلیل بزرگی پشتش بوده قضاوت کردن کار درس ...

منم واقعا از قضاوت بدم میاد

ولی پای بچه نباید دوباره به این زندگی پر از لجن باز میشد

منم یکی از اونام بعد از 6 سال جدایی به خاطر خیانتاش دوماه نیست برگشتیم به هم اون تو شهر دیگه ای منم تهران آخر هفته ها که میاد گوشی چک میکنم تو خونه مجردیش با چند تا زن قرار میزاره  ی پیر زن و دوتا زن که باهم میرن پیشش  امروز بهش گفتم کلا قهر کرده جوآب نمیده .مثل سگ پشیمان شدم که برگشتم بهش گرگ بود بدتر شده  اصلا دلم نمیخواد ببینمش منو فقط به خاطر پولی که ازش آوردم میخواد و بچه هام پیشمن  دعا کنید طلاقم بده با اونا بره من نخواد زگیل تناسلی داره  

منم یکی از اونام بعد از 6 سال جدایی به خاطر خیانتاش دوماه نیست برگشتیم به هم اون تو شهر دیگه ای منم ...

عزیزم خدا بهت صبر بده شما خانم عاقلی هستی خیانتکار بودن همسرتونو پذیرفتی

قطعا شرایطتون بهتر از اون خانمه

عزیزم خدا بهت صبر بده شما خانم عاقلی هستی خیانتکار بودن همسرتونو پذیرفتی قطعا شرایطتون بهتر از اون ...

بچه ها بزرگ شده بودن دخترم خواستگار داشت و واقعا تنهایی از پسشون بر نمی اومدم.وگرنه از لحاط مالی فشاری روم نبود غلط کردم راه دادمش تو زندگیم

ایشون هر چند روز یه بار تاپیک با همچین عنوانی میزنه و راهنمایی میخواد

با کلیت حرفت موافقم و اینکه دیدم تاپیک هاشو ورد میشم چون میدونم حرف زدن بیفایدست 

ترس ها وابستگی ها درگیری های عرفی و گرفتاری های ادما زیاده دوست من 

هیچکس نمیتونه احساس و شرایط واقعیشو کامل منتقل کنه ولی از لحاظ منطق فرمایش شما صحیحه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟