کسی هست اینجوری باشه ؟ سلام دوستان من وقتی پریود میشم مرگ جلو چشمم میبینم از درد جوری که باید روز اول پنج یا شیش تا ژلوفن بخورم چایی نبات هم میخورم فایده نداره باز کیسه آب گرم فقط کمی حالمو بهتر میکنه کسی راهکاری بلده که کمی درد کمتر شه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اونقدر وحشتناک میشدم که هر سری کارم به بیمارستان میرسید الان خدارو شکر خیلی بهتر شدم سه روز قبل پریودی تا سه روز بعد دم کرده زنجبیل و آویشن و نبات یاعسل بخور عالیه تو دوران قاعدگی هم از خوردن سردیجات پرهیز کن با رعایت تغذیه خیلی خوب میشی منی که 15سال درد کشیدم قول میدم با اینایی که گفتم انجام بدی دیگه نیاز به مسکنم هم نداشته باشی
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
منم همینطورم عزیزم حالم بهم میخوره باید برم زیر سرم خداروشکر که بهتر شدید یعنی بااین & ...
آره عزیزم باور کن عالیه فقط یه هفته قبل پریودی سعی کن سردیجات نخوری یا اگه میخوری پشت بندش یه چیز گرمی بخوری من توی ماست و سالاد شیرازی پودر آویشن میریزم سه روز قبل و بعد هم هر روزی یکی یا دو لیوان این دمنوش میخورم اگه پودر آویشن هم نداشتی زنجبیل خالی با عسل یا نبات بخور سعی کن مداومت داشته باشی نتیجه اش رو میبینی
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
ممنون عزیزم لطف کردی دقیقا منم حس میکنم رحمم سرده چون تا کیسه آب گرم میزارم خیلی بهتر میشه &n ...
خواهش میکنم آره از سردی رحمه متأسفانه باید رعایت کنی ان شاء الله که خیلی زود خوبه خوب بشی 🌹🌹