تورو خدا الکی کسی رو گزارش ندین من پریشب ی حرفی زدم فورا ی خانمه اومد نی نی یارو خبر کرد گفت حرفت بد بوده و جالب اینجاس ۱۰تا خانم دیگه پست منو ج دادن و هیچ بی احترامی نکردن...مثلا نی نی یارو خبر میکنین خیلی خوشحالین یا چیزی گیرتون میاد🤷♂️بعدشم هرکسی تو تاپیکی توهین کرد بنظرم اونی ک تاپیک زده باید گزارش بده ن که یکی همینجوری بیاد تعلیق کنه...الان کاربریم ک تعلیق شد چندتا خانم بودن ک مشکل داشتن قرار بود ک ی شماره واسشون پیدا کنم بفرستم الان من نیستم خیال میکنن دروغگوم این الان بنظرتون خوبع؟؟؟تورو بخدا گزارش ندین الکی🙏
کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا چیز بدی نگفتم ک بخاطرش تعلیق کنن دیگه سایتو قوانین خودش قبلنا تو گروه بودیم ی دختره ادمین بود ...
خب قوانین سایت رو رعایت کنید
اینجا گروه نیست سایته
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻