2777
2789
عنوان

همه خانما دقت کننن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایلام

خوشبختم

خود ایلام

هرموقع چیمه سر خدمت ل مهران گرزله دای وتم یا خاصعلی بوگن خدمتم تمام بوووو مجا تمام کردم برگشتم دیدمه نورس وتم چده پوره ته له جیم نگهبانی دایود

کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)
مگه چه تاپیکی زده بودین شاید غیرقانونی بوده

تاپیک نزدم رفتم ی تاپیک پست گذاشتم ۱۰تا خانم جواب دادن بدون هیچ توهینی ولی این دختره نی نی یارو خبر کرد بعدشم دوباره ریپلای کرد و فهمید منظورم بد نیست گفت اون حرفت خیال کردم بد بوده🤷‍♂️

😂😂😂 چه بکیم دی 

کس ور دسدان نگره😅ل خدمته شابادی فره ل لام بیون درو دیوار کردنه ۲۹ب😅😅😅مجا مه چیم ب گه کردمه با😅نانو سرم

من کوردنیستم لرم ولی انگارگفتی منم اونجاخدمت سربازی کردم من اصلان کلمات کوردی رونمیدونم ولی 🤔🥲🤭😁

خوشبختم خانم

الان من لری رو متوجه میشم مگه بعضی کلمه هاشون گیر کنم ولی دستو پا شکسته بلدم

لر کوجایی شما

من کوردنیستم لرم ولی انگارگفتی منم اونجاخدمت سربازی کردم من اصلان کلمات کوردی رونمیدونم ولی 🤔🥲🤭😁

برو گوگل پلی اونجا دانلود کن برنامه ریکاوری عکس رو 

ای کوکا هرچی عکس توگوشیم بی پاک وابی هرچی هم برنامه گرفتم دنومه بالاعکسل

من دانلود کردم یبار چندتاشونو بالا آورد