2777
2789

فيلم هاي پوران درخشن ه هميشه مشكلات اجتماعيه و عاليه برو سايت سينما تيكت يكم تيزر فيلم رو گذاشته ببين خوشت مياد راجع به طلاق هاي عاطفي و خيانت هاي زن و مرداي مسن هست فكر كنم منم خيلي دوست دارم برم

موافقم کارگردان خوبیه

فیلماش همه قشنگه 

فیلمای خوبی الان رو پردس به نظرم ارزشش دیدن داره

مهمهتر از همه اینه که ادم کنار عشقش ی فیلم ببینه😊😍

تو برای من فرق داری با همه دنیا ومن عاشق این حس تبعیضم💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برنامه منظوم رو از بازار بگیر اثاری که روی پرده هستن با تیزر فیلم

نظرات کسایی که دیدن و خلاصه و ...

کامل اورده

تو برای من فرق داری با همه دنیا ومن عاشق این حس تبعیضم💏
فيلم هاي پوران درخشن ه هميشه مشكلات اجتماعيه و عاليه برو سايت سينما تيكت يكم تيزر فيلم رو گذاشته ببي ...

اره منم به خاطر كارگردانش ترغيب شدم برم ببينم 

ممنون عزيزم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم برنامه منظوم رو از بازار بگیر اثاری که روی پرده هستن با تیزر فیلم نظرات کسایی که دیدن و خلاصه ...

ممنون حتما ميگيرم مرسي كه گفتي

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من دیدم،خوبه

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ