2777
2789

سلام خانوما

من چندماه دیگه۳۰ سالم میشه

دخترم ۳سال و ۲ماهشه و کاملا مستقله هم توی خوابیدن هم غذا خوردن 

دردسر و گرفتاری های خودشو داره اما خب از بابت انجام یه سری کاراش راحتم‌و اینکه خیلی باهوش و حرف گوش کنه(بجز موارد و شرایطی ک ب اقتضای سنش لج میکنه)

دوس دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه و تا خودمم سرحالم یکی دیگه بیارم

دخترم دوسال دیگه میره میش دبستانی

همسرم میگه نیمه دوم سال اقدام کنیم برای دومی 

اما مرددم میترسم کم بیارم یا نتونم ؟؟

لطفا اونایی ک دو بچه دارید راهنماییم کنید

از لحاظ مالی و روحی اگه خوب هستین بیار

اشتباه منو نکنین

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ مالی و روحی اگه خوب هستین بیار اشتباه منو نکنین

از لحاظ روحی میترسم کم بیارم

ازطرفی نمیخوام یکی باشه یا فاصله زیاد

از حالا میگه مامان نی نی داسته باشیم

اگه مستقل هست خیلی خوبه چون با هم بزرگ میشن و راحت میشی بچه های من ۲ سال اختلاف دارن وخیلی باهم سرگر ...

اره منم دخترم میگه نی نی بیار

میترسم‌نتونم 

خداحفظشون کنه