2777
2789

اینستا داری 

پیج امام رضا بدم برو هرروز دوبار زیارت کن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من مشهدیم ،رفتم حرم برات دعا میکنم🩵

شماهم لطفاامضامو بخون اگه زحمتت نیس🫠

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمت چیه ؟؟ از طرف زیارت کنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
تو رو خدا جون عزیزت میشه زود تر بری بریدم دیگه 😭😭

دیروز اخه حرم بودم نمیدونم دوباره کی وقت کنم و بطلبه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

تو رو خدا جون عزیزت میشه زود تر بری بریدم دیگه 😭😭

به پسرشون امام جواد متوسل شو

روزی۱۰۰مرتبه ذکر یاجوادالئمه ادرکنی بگو

به پسرشون امام جواد متوسل شو روزی۱۰۰مرتبه ذکر یاجوادالئمه ادرکنی بگو

کمکم نمیکنه خسته شدم دیگه 

امام رضا فقط به اونایی کمک میکنه که میرن حرمش به من از راه دور کمک نمیکنه😭💔

خسته شدم دیگه 😞

نماز بخون هدیه کن بهش آروم میشی