2777
2789
عنوان

کدوم خصلت مرد از همه بدتره؟

415 بازدید | 46 پست

بنظرتون بین خساست، بد دلی، بددهنی و عصبی بودن، حسادت و کینه، خانم باز و رفیق باز بودن، بچه ننه و خانواده پرست بودن و ...

چه خصلتی هست که زن رو و در آینده هم بچه های اون مرد رو آزار میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که هرکدوم اینارو داشته باشه کنسله😅

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

شوهر من بجز خانم بازی همه رو داره

البته با خانمای دیگه شوخی میکنه صمیمی رفتار میکنه ولی خیانت ندیدم تا حالا

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
اذیت نمیشید؟

اوایل خیییییلی 

الان عادت کرده م

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
اوایل خیییییلی  الان عادت کرده م

شوهر من بددهنه و عصبی، ب قول شما منم الان کمتر از قبل ناراحت میشم ولی باز زجرآوره برام تا چند روز حالم بده نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم شما روابط زناشوییتون تحت تاثیر قرار نگرفته؟ چجوری کنار میایید با این قضیه؟