2777
2789

مخصوصا بچه ای که تو اجتماع نبود خیلی اروم و خجالتیو وابسته اس 

نمیدونم بفرستم مدرسه یا پیش دبستانی 

از لحاظ هوشی عالی هست شمارش و خوندن و نوشتن و نقاشی در کل یادگیری خییلی خوبی داره ولی متنفر از مدرسه اس و میترسه فکر میکنه چخبره ،

عاشق بازی با بچهاست همه میگن اگه بره دوست پیدا کنه خوشش میاد 

بلاتکلیفم پارسالم هر کاری کردیم اصلا نرفت مهد خیلی گریه میکنه میگه نمیخوام برم 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

الزامی نیست؟منم دخترمو نمیفرستم تو خونه باهاش کار میکنم

گاهی واسه اجتماعی شدن میبرم خانه بازی 

دوستم بچش رو فرستاد از اول تا اخر سال مریض بود

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی سخته حتما بفرستش مهد 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بله قطعا با این توصیفی که شما کردی خیلی سخته 

احتمال افت تحصیلی تو بجه های که پبس دبستانی نمی روند زیاده 

کلا اگر هزینه اش را هم ندارید باهاش تو خونه درس کار کنید بگذاریدش کلاسهای ارزون قیمت تا اجتناعی بشه

اذیت میشه از،الان بفرست ش مهد بعضی جاها کلاس آمادگی برای مدرسه دارن ببرش تا مهر آماده میشه از،تایم کم شروع کن پسر منم گریه میکردم با نمی شد از نیم ساعت شروع کردم و همون جا موندم چند روز،اول اوکی میشه اولش،سخته 

اگه همه چی بلده پیش لازم نیست برای خجالتی بودنم بهش بگو رفتم پرسیدم کلی خواهش کردم راضی شدن فقط یک ماه بری مدرسه اونم به شرطی که خیلی پسرخوبی باشی و ۵تا دوست پیدا کنی بعد یک ماه میتونی اگه نخواستی نری مدرسه 

بله قطعا با این توصیفی که شما کردی خیلی سخته  احتمال افت تحصیلی تو بجه های که پبس دبستانی نمی ...

پیش دبستانی که هزینه هاش واقعا زیاده 

گفتم بفرستم این مهدالقران که تو مساجد هست فقط بخاطر اینکه تو جمع باشه عادت کنه

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔