2777
2789
عنوان

بچه اگه بدون مهد و پیش دبستانی بره مدرسه سخته ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز متاسفانه ما والدین تنها هدفمون از مهد یا پیش فقط یادگیری حروف الفبا و ریاضی و... است، اما توجهی به یادگیری مهارتهای زندگی و اجتماعی و نیز لذت بودن با کودکان هم سن نداریم...به ویژه کودکان وابسته و آرام.... اجازه دهیم کودکان از لحظات لذت ببرد...ونیز مهد و پیش دبستانی را انتخاب کنیم که به این مسئله بسیار اهمیت می دهند...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
پیش دبستانی که هزینه هاش واقعا زیاده  گفتم بفرستم این مهدالقران که تو مساجد هست فقط بخاطر اینک ...

هر کلاسی که بره و از محیطش مطمئن باشین و اموزش داشته باشه خوبه 

ولی اموزش و پرورش بچه ای که مهد قرانی رفته را اموزشش را قبول نداره و باید تو شهریور دوره فشرده برود 

اذیت میشه از،الان بفرست ش مهد بعضی جاها کلاس آمادگی برای مدرسه دارن ببرش تا مهر آماده میشه از،تایم ک ...

میدونی اینقد از امپول نمیترسه که از مهد و مدرسه میترسه !! 

از کنار مدرسه رد میشیم راهشو کج میکنه 

به چشمم نمیبینم این بره مدرسه خدا بخیر کنه 🤣

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
دوست عزیز متاسفانه ما والدین تنها هدفمون از مهد یا پیش فقط یادگیری حروف الفبا و ریاضی و... است، اما ...

منم بیشتر بخاطر اجتماعی شدنش میخوام بره 

وگرنه همه چی بلده ،همه تعجب میکنن تو این سن بدون مهد و مدرسه رفتن خوندن نوشتن و ،انگلیسی و ریاضی بلده،

خیلی زیاد خجالتی هست و فرار از اجتماع

حروف الفبا همه چی بلده  اسم خیلیا رو مینویسه به باباش پیام میده

برو آموزش و پرورش استثنایی شنیدم آزمون ورودی به مدرسه ای هست که تعیین میکنن بچه از کلاس چندم شروع کنه طبق قانون وجود داره اما آموزش و پرورش سخت زیر بارش میره باید کفش آهنی بپوشی و چند تا پارتی کلفت داشته باشی اگه تونستی موافقتشون رو بگیری معلم براش بگیر تا مهر اول و دوم رو تموم کنه مهر بره سوم نگران سنشم نباش بعضی از بچه ها لازمه با بچه های بزرگتر از خودشون هم کلاس شن 

میدونی اینقد از امپول نمیترسه که از مهد و مدرسه میترسه !!  از کنار مدرسه رد میشیم راهشو کج میک ...

بررسی نمایید کودک اضطراب جدایی نداشته باشد و وقتی مطمئن شدید او را به مهد یا پیش بفرستید، روزهای اول را ساعتی با اجازه ی مربیان کنارش باشید و کم کم ساعات را افزایش دهید...از ساعات کمتر آغاز نمایید...موفق باشید...

منم بیشتر بخاطر اجتماعی شدنش میخوام بره  وگرنه همه چی بلده ،همه تعجب میکنن تو این سن بدون مهد ...

همین بنده رو نگران میکنه، که بیش از سن حروف و ریاضی و.... می داند!!!

بررسی نمایید کودک اضطراب جدایی نداشته باشد و وقتی مطمئن شدید او را به مهد یا پیش بفرستید، روزهای اول ...

نه اظطراب جدایی نداره 

من صبح ها میرم سرکار تا ظهر تو خونه اس ،حتی میگم باهام میای نمیاد 

امسال باید بره اول 😭  بلاتکلیفم مستقیم بفرستم اول یا پیش

شش ساله هست و شما الان به این فکر افتادید که مهد یا پیش برود؟تعجب می کنم...من تصور کردم کودک سه یا چهار ساله هست...سکوت می کنم....

همین بنده رو نگران میکنه، که بیش از سن حروف و ریاضی و.... می داند!!!

چرا نگران ؟ 

پدرش شاگرد اول بود خیلی خیلی هوشش بالاست ،متاسفانه ادامه نداد وگرنه الان یه شغل درست و‌حسابی داشت بچمم به پدرش رفته 

به من نرفته من ای کیوم پایینه 😁

شش ساله هست و شما الان به این فکر افتادید که مهد یا پیش برود؟تعجب می کنم...من تصور کردم کودک سه یا چ ...

میگم میترسه از مدرسه ،پارسال رفتم ولی مگه اومد داخل مهد چنان گریه میکرد که‌خودشون گفتن فعلا نیار