2777
2789
عنوان

بچه اگه بدون مهد و پیش دبستانی بره مدرسه سخته ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 33 پست
چرا نگران ؟  پدرش شاگرد اول بود خیلی خیلی هوشش بالاست ،متاسفانه ادامه نداد وگرنه الان یه شغل د ...

من مادر دوتا پسر فوق العاده باهوشم فقط فرق من با شما اینه هوش بچه ها به من رفته و هرسه درونگراییم من پسرمو ۵سالگی گذاشتم کلاس اول چون خیلی مغرور بود وهیچکی رو به آدم حساب نمی‌کرد گفتم شاید بچه های بزرگتر شاخشو بشکنن فایده نداشت هنوز از بالا به همه نگاه میکنه نه افت تحصیلی داشت و نه مشکلی فقط دو هفته اول کلی وزن کم کرد که اونم عکس العملش به محیط بود چون بچه کوچه نبود خیلی کامل بود اما ورود به اجتماع براش شوک بود     نگران هیچی نباش بزارش اول یا همونطور که گفتم باهاش کار کن بزارش دوم یا سوم بچه های باهوش در مقابل تغییر مقاومت میکنن اما خیلی زود با شرایط کنار میان 

من مادر دوتا پسر فوق العاده باهوشم فقط فرق من با شما اینه هوش بچه ها به من رفته و هرسه درونگراییم من ...

خدا حفظشون کنه برات 

مشکل من همون بدو ورود به مهد و مدرسه اس باید یه ترفندی بزنیم تا راضی شه ،اخرش مجبور میشیم به زور ببریم 

پروسه ترسناکی شده برام خدا کنه بره امسال هر جور شده 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظشون کنه برات  مشکل من همون بدو ورود به مهد و مدرسه اس باید یه ترفندی بزنیم تا راضی شه ، ...

باید پسرت منطقی باشه بگو قانونه و ما تونستیم با پارتی بازی کاری کنیم فقط یک ماه بری بگو مثل سربازی مدرسه رفتن اجباریه و.....حالا پسر من ۵سالگی گفت میخوام برم مدرسه گفتم اگه بری مجبوری درس بخونی منم سخت گیرم بیچارت میکنم تا آخرعمرباید درس بخونی  بشین خونه ی کاری یاد بگیر مغازه باز کن بهتره گفت باید برم مدرسه    هیچی بلد نبود ۱۵ روزه بهش خوندن نوشتن الفبا رو یاد دادم وشمردن تا ۱۰۰ ساعتم بلد بود اول مهر رفت مدرسه بااینکه نیمه اولی بود و۵سالش بود شاگرد اول کلاسشون وسوگلی کلاس بود تازه از بچه های کلاس ایراد می‌گرفت که عقلشون کمه چقدر بچن نمیفهمن