2777
2789
مگه الان تو عذاب نیستم .... هر روز از خدا مرگ میخوام ... انگار نه انگار

پیامبر خدا فرمود: کسی که خود را خفه کند یا حلق‌آویز کند، خداوند در روز قیامت او را در آتش جهنم خواهد ‌انداخت.

و در جای دیگر می‌فرماید: کسی که خودکشی کند، به هر وسیله که باشد، او را در روز قیامت به همان وسیله عذاب خواهم کرد.

یعنی با هر وسیله ای و به هر شکلی که خودکشی کنه انسان، بهمون شکل تا ابد تو اون دنیا باقی میمونه، مثلا کسی که خودشو خفه کنه، تاابد عذابش همینه که هر لحظه اونور در حال خفه شدن و عذاب کشیدن....و بهمبن ترتیب باقی روشها، حالا بشین عاقلانه فکر کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامبر خدا فرمود: کسی که خود را خفه کند یا حلق‌آویز کند، خداوند در روز قیامت او را در آتش جهنم خواهد ...

من زیاد باور ندارم به اون دنیا و آخرت... ولی اگرم وجود داشته باشه خودکشی نکنمم میرم جهنم

مگه الان تو عذاب نیستم .... هر روز از خدا مرگ میخوام ... انگار نه انگار

باشه...همه ماها تو رنج و سختی و عذابیم، فکر کردی مثلا ما عذاب نمیکشبم؟؟ مردم یه سختی های دارن که اصلا قابل بیان نیست، قرار نیست به خودکشی فکر کنی، تحمل کن راه حل پیدا کن براش، 

من زیاد باور ندارم به اون دنیا و آخرت... ولی اگرم وجود داشته باشه خودکشی نکنمم میرم جهنم

😅به باور داشتن و نداشتن نیست....خودت رو گول نزن، چه باور کنی چه نکنی، خدا صاحب اختیار جونته، اجازه این کار رو به هیچکس نداده...خود دانی. 

دیه برام مهم نیست هرچی بادا باد 

حالا اونطرف مشخص میشه بعد تمام حرفای کاربرا میاد جلو چشمت اونموقع میگی چرا چشامو بستم

ان شاءاله خدا مشکلاتتو حل کنه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫