2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه فقط ۲۰ساله بودم بهم میگفتن دیگه سنت گذشت کسی نمیاد تو رو بگیره؟

نگران نباش... به همه میگن تنها نیستی ... البته این حرف که چیزی نیست .. کاش فقط همینو گفته بودن بهم

نگران نباش... به همه میگن تنها نیستی ... البته این حرف که چیزی نیست .. کاش فقط همینو گفته بودن بهم

من الان ازدواج کردم از اون فلاکت خودمو نجات دادم انشالله با یکی آشنا بشی دستت رو بگیره از اونجا بیارتت بیرون

من الان ازدواج کردم از اون فلاکت خودمو نجات دادم انشالله با یکی آشنا بشی دستت رو بگیره از اونجا بیار ...

من اصلا دوست ندارم حالا حالاها ازدواج کنم ... اصلا حوصله خودمو ندارم چه برسه ازدواج و زندگی زناشویی

من اصلا دوست ندارم حالا حالاها ازدواج کنم ... اصلا حوصله خودمو ندارم چه برسه ازدواج و زندگی زناشویی

منم دوست نداشتم ...اصلا ازدواجم جور نمیشد...ولی یه روز به خودم اومدم دیدم انگشتر دستمه اونروز متوجه شدم که منم ازدواج کردم ...الان همه ی اونایی که بهم طعنه کنایه میزدن میخوان خودشونو بهم بچسبونن

منم دوست نداشتم ...اصلا ازدواجم جور نمیشد...ولی یه روز به خودم اومدم دیدم انگشتر دستمه اونروز متوجه ...

من دلم میخواد یه خونه مجردی داشته باشم و خودم تنهایی زندگی کنم .. همین . حوصله هیچ کسو ندارم