2777
2789
عنوان

دیشب خوابشو دیدم+عکس

136 بازدید | 3 پست

دیشب دم غروب ،کلی  اهنگ 'دیگه نیستم' میثم ابراهیمی رو گوش دادم...دلم پر کشید پیش اونی ک نباید....با اینکه الان بیشتر از ۱ سال ک صداشو نشنیدم ولی شب خواب دیدم داره زنگم میزه...جالبش این جاست ک شمارشم کامل ت خواب میدیدم...ت خوابم جرئت نکردم جوابشو بدم...کاش حداقل اون جا میشد دوباره صداشو بشنوم...ت رو خدا ت سن کم عاشقی نکنید...فراموش نمیشه هااا.

کاش نبینیم نشناسیم حسی ب وجود نیاریم با کسایی ک مال ما نیستن.

به خاطره و حس های خوب پر و بال نده

یه گوشه ی ذهنت نگه دار و بایگانیشون کن

خود به خود و کم‌کم کمرنگ‌میشن

جوری که دیگه سراغشون نمیری ...

دلتنگی تلخی ها رو پاک میکنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
به خاطره و حس های خوب پر و بال نده یه گوشه ی ذهنت نگه دار و بایگانیشون کن خود به خود و کم‌کم کمرنگ ...

همین جوری هستش ولی بعضی وقتا از اراده ادم فراتر میره...ی اهنگ ی عطر ی خیابون ب معنای واقعی ی لحظه نفستو میگیره...ولی باید فراموش کرد ب هر حال تا زندگی کوفتت نشه🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین جوری هستش ولی بعضی وقتا از اراده ادم فراتر میره...ی اهنگ ی عطر ی خیابون ب معنای واقعی ی لحظه نف ...

حال دلت خوب 💚

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."