2777
2789
عنوان

بعد هشت سال ولم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واگذار میکنم ولی حالمو خوب نمیکنه عمرم برنمیگرده زندگیمو تباه کرده

میفهمم چی میگی 

نمیدونم چی بگم آرومت کنم 

فقط خودمم داره اشکام میریزه و حس خفگی دارم به خدا 

دلم خیلی گرفت برات

♻️کارما♻️
گفت دلیلم همینه خونوادمو نمیتونم کاری کنم از اولم اشتباه بوده ادامه دادنمون دیگه علاقه ای بهت ندارم ...

خیانت هم کرده بعد تو هنوز دوسش داری ؟ 

من دوست پسرم اشتباهی با یه دختر چت کرد از چشمم افتاد با اینکه خیلی عاشقشم بعد تو ۲ بار هم بهت خیانت شده ؟ 

واقعا چقدر کوچیک کردی خودتو اینا همش دروغه که نمیتونم خانوادمو کاری کنم همش بهونست 

سخته ولی شاید یکی بهتر بیاد تو زندگیت که قدرتو بیشتر بدونه 

ولی هیچوقت صدتو واسه کسی نذار حتی اگه عزیز ترین فرد زندگیت باشه 

پسری که بخوادت سگ دو میزنه که هرجوری شده بدستت بیاره  نه کاری کنه از دستش بری 

قربونت برم شما که با ناراحتی بقیه ناراحت میشین دلتون پاکه لطفا برام دعا کنین😭

فقط از خدا میخوام هر چی صلاحته رقم بخور خدا بهترینها رو برای بنده‌اش میخواد 

مبادا ناشکری کنیا 

فقط دلتو بسپار به خودش از ته دل و واقعی 

و بشین و تماشا کن 

♻️کارما♻️
خیانت هم کرده بعد تو هنوز دوسش داری ؟  من دوست پسرم اشتباهی با یه دختر چت کرد از چشمم اف ...

مگه دست خودمه خیلی با خودم کلنجار رفتم حداقل نسبت بهش سرد شم اما زندگیمو باهاش دیده بودم بخاطرش از همه چی گذشتم بیکاریش سربازیش الان دوماهه دستش به دهنش میرسه ماشین خوب گرفته قبلا این نبود ولی من ساختم بعد الان ولم کرده رفته بهم میگه دیگه دوسم نداره 

گفت دلیلم همینه خونوادمو نمیتونم کاری کنم از اولم اشتباه بوده ادامه دادنمون دیگه علاقه ای بهت ندارم ...

تو این موضوع ها اگه صدتو بزاری برا یه نفر ازت سو استفاده میکنه اینو با چشم خودم دیدم که میگم 

دوراشو که زد یکی بهترشو دید ترکت می‌کنه با یه بهونه الکی 

زیاد به نظر ها هم اهمیت نده چون ممکنه اوضاع بدتر بشه سعی کن حال خودتو خوب کنی برو پیش دوستات برو بیرون خوشبگذرون 

زندگی ۲ روزه معلوم نیست فردایی باشه سعی کن تا جایی که میتونی شاد باشی ولذت ببری 

اگه زیاد بهش فکر نکنی و نادیدش بگیری خودش برمیگرده 

بعد یک نهایتا دو سال بعد رابطه اگه نگرفت دیگه نمیگیره اینکه یهو سرد شده یعنی یکی دیگه اومده تو زندگیش 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

[QUOTE=337872294]مگه دست خودمه خیلی با خودم کلنجار رفتم حداقل نسبت بهش سرد شم اما زندگیمو باهاش دیده بودم بخاطرش از ه ...[/QUOTE

میدونم سخته خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی درکت میکنم ولی خودتو نباز لیاقتتو نداشته همون بهتر که رفت 

مثلا میخواد از تو بهتر پیدا کنه ؟ تویی که 8 سال باهاش موندی با سختیاش کنار اومدی 

وفاداریشو خوب ثابت کرد😂💔

بعد یک نهایتا دو سال بعد رابطه اگه نگرفت دیگه نمیگیره اینکه یهو سرد شده یعنی یکی دیگه اومده تو زندگی ...

خب ما اون زمان بچه بودیم سه سالو نیم پیش بحث خونوادها اومد وسط اما خونوادها نذاشتن و مخالفت کردن و بهم زدن همه چیو 

یعنی امکانش هست؟😭

خب ما اون زمان بچه بودیم سه سالو نیم پیش بحث خونوادها اومد وسط اما خونوادها نذاشتن و مخالفت کردن و ب ...

تجربشو دارم 

مطمئن باش هیچ سرد سدنی بی دلیل نیست از طرف پسرا 

یکی دیگه اومده تو زندگیش 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)