2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم انقدر بی غیرت ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 53 پست
امکان نداره مادری فوت کنه ، دختراش به فکر شب عید باشن

وقتی همسرم گفت به خدا یخ کردم .... من از؟وقتی شنیدم آب از گلوم پایین نمیره ، چجوری یه دختر انقدر بی خیاله  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دور از بحث،من پدرشوهرم قبل عید نوروز سکته قلبی کرد باید بستری میشد،با اینکه اوج کاسبی شوهرم بود...کارشو تعطیل کرد مراقب باباش بود

بخاطر همین خیللللی دستمون تنگ شده ولی در عوضش همیش دعامون میکنه پدرشوهرم

بعد اینا به همین راحتی با مرگ مادرشون کنار اومدن

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

خدا رحمتش كنه الان كه نيست و دستش از دنيا كوتاهه ولى با مرد به اين بى عاطفگى بعيده زندگي گرمى ...

خدا بیامرزتش 

نه ، بیچاره همیشه غم داشت ولی چون از نسل قبل بودن میسوخت و میساخت

عزیزم شما به این فکرکن که شاید سفارش مردم دستشون بوده و مجبور شدن برن که سفارش مردم رو اماده کنن ال ...

به همه اینا فکر کردم 

بله حق با شماست ولی حداقل ۱۵تا کارگرشون دم مغازه دارن کار می کنن ، حداقل خودشون یه روز دست از کار می کشیدن ، چجوری دل و دماغ دارن واقعا؟؟؟

والا دور از بحث،من پدرشوهرم قبل عید نوروز سکته قلبی کرد باید بستری میشد،با اینکه اوج کاسبی شوهرم بود ...

خدا پدرشوهرتو حفظ کنه همچنین شوهرت که اینقدر مهربونه و خانواده دوست 

منم تو همین موندم 

مرگ حقه ،، خدا بیامرزتش تو بی معرفتی بچه هاش ، حتی شوهرشم نه ها ، بچه هاش موندم

يكى از اقوام ما سالها بيمار بودن،  سالهاى طولانى درگير بيمارستان و درمان و بسترى و جراحى و... خيلى خونواده تلاش كردن و به هر درى زدن آخرش بعد از يه دوره كما از دنيا رفتن

واقعيتش رفتار نزديكاشون جدا از بجا اوردن رسم و رسوم و ناراحتى هاى معمول عزادارى، يجورى بود انگار راحت شدن

يعنى انقدر كه اون مادر رو دوست داشتن انتظار داشتيم خيلى مراسم سوزناكى باشه ولى نبود

بنظر ميومد بيمارى طولانى خستشون كرده بود متاسفانه

خدا صبر بده و شفا... مريضى و مريض دارى هم سخته

يه چيزى بگم؟ يكى از اقوام ما سالها بيمار بودن سالهاى طولانى درگير بيمارستان و درمان و بسترى و جراحى ...

دقیقا ، کسانی که مریض داری می کنن آمادگی فوت و از دست دادن عزیزشون رو پیدا می کنن 

حتی از این دیدم نگاه کردم ولی من عید این خانوم رو دیدم سالمه سالم و از همسرم علت فوتش رو پرسیدم گفت سکته کرده ، یه دفعه... این جور فوت خیلی شوک داره ، من پدرمو همینجوری یه دفعه از دست دادم واقعا تو شک بودم تا چند روز