2777
2789

سلام به همه خانوما میگم من ی بار جدا شدم بعد الان یه هفته میشه صیغه یه آقایی شدم که اونم یبار جداشده بعد اصلن با محبت با من حرف نمیزنه خیلی سرد حتی به من عزیزم نمیگه ادم درونگرایی هست بعد تو حرفاش گفت هنوز اون احساسه پیش نیومده من میخوام بهش بگم رابطه رو کلن تموم کنیم فقط خانوادم میدونن من خیلی اشتیاق داشتم چون اونو نامزدم میدونستم ولی اون سرده بعد خودم ۲۰ سالمه اون ۳۴ ساله احساس میکنم روش نمیشه بگه صیغه رو باطل کنیم میخواد من بگم بعد زن قبلیشم بهش پیام میده وسیله هاشو ببره بده  در صورتبی که قبلا وسیله هاشو داده .وقتی پیش منم هست حرف اونو میزنه حرف از گذشته حالم بد میشه 😔 من خیلی برنامه ریزی کردم ولی اونوجوری که میخوام پیش نمیره اصلا احساس نامزدی یا عشقش بودنو ندارم

شما خیلی سنت کم

بعد چقدر زود باز نامزد شدی

الانم. اگه حالت باهاش خوب نیس جدا شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما خیلی سنت کم بعد چقدر زود باز نامزد شدی الانم. اگه حالت باهاش خوب نیس جدا شو

اخه میدونی وقتی نامزد شدم تصمیمو گرفتم ولی این اقا جوری رفتار میکنه که انگار نه انگار نامزدشم اصلن ابراز محبت نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه صیغه شدی و خیییییلی اشتباه کردی به کنار، موضوع مهم تر اینه که به هیچ وجه با کسی که به رابطه ی قبلیش اشاره میکنه و اسم شریک عاطفی قبلیشو میاره زندگی نکن. تو واسش در حد یه برنامه ای هستی که کانال ۴ نشون میده و از سر بی حوصلگی و اینکه چیز بهتری نمیتونی ببینی تماشات میکنه. ۱۴ سال ازت بزرگتره و این یعنی فاجعه.

بکش بیرون کلا.  ارزش قائل شو واسه خودت. 

اینکه صیغه شدی و خیییییلی اشتباه کردی به کنار، موضوع مهم تر اینه که به هیچ وجه با کسی که به رابطه ی ...

چرا صیغه بده ؟ من فقط میخواستم یه دو سه هفته بشناسه بعد رسمی بیاد خواستگاری ولی تو حرفاش همش اشاره میکنه بع زن قبلیش با اینکه ۴ ساله جداشده

چرا صیغه بده ؟ من فقط میخواستم یه دو سه هفته بشناسه بعد رسمی بیاد خواستگاری ولی تو حرفاش همش اشاره م ...

واسه اینکه شرعی و قانونی همه جوره حالشو میبره و مسئولیتی هم رو دوشش نیست. فیض میبره فقط. واسه اشنایی نیازی به صیغه بازی نیست، حتی اگه رابطه جنسی هم نداشته باشین بازم لفظش ارزش خانومارو میاره پایین. شما میتونی خیلی عادی صحبت کنی یا چندبار بیرون برین و با اخلاق همدیگه اشنا بشید و اگه همه چی اوکی بود عقد میکنید سفت و محکم و مجلسی. 

بهرحال وقتی یارو هنوز تو کیون رابطه ی قبلیش گیر کرده و حرفشو چپ و راست میزنه یعنی واسه تو ارزش قائل نیست و دنبال پر کردن وقتشه و تو براش مثل اون نمیشی. دیگه هرجور خودت مایلی با زندگیت تا کن.

واسه اینکه شرعی و قانونی همه جوره حالشو میبره و مسئولیتی هم رو دوشش نیست. فیض میبره فقط. واسه اشنایی ...

اره ولی من واقعا قصدم جدیه ولی از این رفتاراش خوشم نمیاد تو هم خواهرانه داری بهم میگی ولی منو رو هوا نگه داشته 

اخه میدونی وقتی نامزد شدم تصمیمو گرفتم ولی این اقا جوری رفتار میکنه که انگار نه انگار نامزدشم اصلن ا ...

خب دنیاتون متفاوت

من اینجور ادما رو تو ی هفته میفهمم

شما 

باید اول  خودتوو بشناسی بعد خواسته هاتو‌ محکم بگی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بهش گفتم من به توجه احترامت نیاز دارم چیزای دیگرم گفتم

اگه دیدی اجرا نمیکنه

ینی  زبان عشقتون. متفاوت

و همش تو‌ اذیتی

کدوم‌ادم‌نادانی این فرهنگ‌و‌رواج‌داده که اگه یکی شریکت شد باید تا ابد تحملش کنی چون زشته طلاق 

اگه دیدی اجرا نمیکنه ینی  زبان عشقتون. متفاوت و همش تو‌ اذیتی کدوم‌ادم‌نادانی این فرهن ...

من میگم اگه علاقه بخواد پیش بیاد تو دو سه بار دیدنم حس پیش میاد همه ادما بلدن عزیزم عشقم بگن ولی اون میگه سلام  خودش نمیخواد

من میگم اگه علاقه بخواد پیش بیاد تو دو سه بار دیدنم حس پیش میاد همه ادما بلدن عزیزم عشقم بگن ولی اون ...

بنظر من که دو‌راه داری

ی مدت شما هیچ‌احساسی بروز نده مثل خودش یخ

که ممکنه   به خودش بیاد

دومین راهم بیخیالش بشی

باراول ادم اشتباه میکنه بار دوم اسمش حماقته اینقدر عجله نکن  این همه اختلاف سن بستره صدجور مشکل میتونه باشه این ادم  نفر قبلی زندگیش هنوز حذف نشده اشتیاق خاصی هم به شما نشون نمیده 

بدتر از این میشه انتخاب کرد؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟