2777
2789
عنوان

۲۰ روز گذشت ولی من هنوز باورم نشده که رفتی بابا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 42 پست
انسان ۱۰۰ سالش هم بشه از پدر مادرش سیر نمیشه  ۳ سال از اون ۵ سال که میگی به غصه برای مریضیش گذ ...

بابای منم از سال ۹۹ ب بعد مریض بود این دو سال اخیر ب اوج خودش رسید در حدی ک همه کارهاشون مادرم انجام می‌داد 

الان هرکی خبر فوتش رو میشنوه میگن زنش راحت شد و این حال منو بدتر میکنه 

بله درسته آدم تو هر سنی محتاج پدر و مادرشه 

بی خوابی زده ب سرم دلم میخواد خودمو بکشم زندگی سر سوزنی ارزش نداره آه😭🖤🥺

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بابای منم از سال ۹۹ ب بعد مریض بود این دو سال اخیر ب اوج خودش رسید در حدی ک همه کارهاشون مادرم انجام ...

پس پدر شما هم مثل پدر من خیلی عذاب کشیده خدا بیامرزتشون

اره دقیقا همه کارهای بابای منم با مامانم بود طفلی مامانمم خیلی اذیت شد بی خوابی کشید حال روحیش داغون شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از اول زندگی وقتی پدرو مادرم واسم شوهر انتخاب کردن و فرستادن شهر غریب عین یتیما زندگی کردم تمام ه ...

ینی هیچوقت پدر مادرت سراغتو نگرفتن ک کجایی زنده ای یا ن ؟  موقع زایمانت کی پیشت وایساد؟ شوهرت منت نمیزاره سرت ک پدر مادرت بهت اهمیت نمیدن؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
پس پدر شما هم مثل پدر من خیلی عذاب کشیده خدا بیامرزتشون اره دقیقا همه کارهای بابای منم با مامانم بو ...

دقیقا مامان منم ی خواب راحت نداشت شبا همش بیدار میموند ولی بازم دلمون خوش بود ک بابام هست الان ب چی دلخوش کنیم اخه خدای من 

چطور باید این درد رو تحمل کنیم دارم دق میکنم 😔😔😔😔

ینی هیچوقت پدر مادرت سراغتو نگرفتن ک کجایی زنده ای یا ن ؟  موقع زایمانت کی پیشت وایساد؟ شوهرت م ...

سالی یکبار شاید زنگ بزنن یا بیان اینجا . از بس سرشون با فامیلاشون گرمه دیگه منو نمیخوان موقع زایمان هم نبودن‌ . یکبار سقط شدم بازم تنها بودم همراهان تخت های بغلی میگفتن مادرت کو؟  شوهرم چیزی نمیگه چون خونواده خودشم عین خونواده منن و هیچ کاری براش نکردن. من از منت گذاشتن نمی ترسم به شوهرم گفتم اگه ناراحتی میتونی بری من از تنهایی نمیترسم کار میکنم خرجمو درمیارم اونقدر بیتفاوتی از خونوادم دیدم به شوهرم وابسته نیستم از جدا شدن نمیترسم. منو شوهرم تنهایی بچه بزرگ کردیم. الان ناراحت نیستم چون عادت کردم. تنهایی بهم اموخت محتاج هیچکی نباشم منتظر کسی نباشم 

سالی یکبار شاید زنگ بزنن یا بیان اینجا . از بس سرشون با فامیلاشون گرمه دیگه منو نمیخوان موقع زایمان ...

چقدر عجیب و سخت خیلی متاسف شدم 

خدا ب دلت آرامش بده واقعا خودمو نمیتونم ب جات بزارم چون خیلی سخته پدر و مادر آدم اینقدرررر بی تفاوت باشن حتی اگه بچه بد باشه بازم والدین جونشون باید در بره برای بچش🥲🥲

غسل صبر کن عزیزم  انشالله خدا به دلت صبر بده

مرسی عزیزم همچنین ب تو هم 

خدا پدرتو رحمت کنه جاش بهشت باشه

چقدر عجیب و سخت خیلی متاسف شدم  خدا ب دلت آرامش بده واقعا خودمو نمیتونم ب جات بزارم چون خیلی س ...

مادرم و پدرم با فامیل خوشن با اونا وقت میگذرونن البته منم جبران میکنم منم نه زنگ میزنم نه خونه شون میرم ولی خب از بس تنها بودم دیگه حوصله هیچکی رو ندارم از بس پشتم خالی بود به کسی اعتماد نمیکنم خونواده شوهرم هم همینجوری ان با فامیل بیشتر خوشن بچه هاشونو ول کردن به امون خدا . ایراد نداره دنیا همینجوری نمیمونه 

مادرم و پدرم با فامیل خوشن با اونا وقت میگذرونن البته منم جبران میکنم منم نه زنگ میزنم نه خونه شون م ...

دایره ارتباطتو بیشتر کن با آدمای بیشتری دوس شو تا احساس تنهایی نکنی چون هرچقدرم بگی من حوصله کسی رو ندارم انسان آدم اجتماعی هست و نیاز ب بقیه داره

سالی یکبار شاید زنگ بزنن یا بیان اینجا . از بس سرشون با فامیلاشون گرمه دیگه منو نمیخوان موقع زایمان ...

یک لحظه حس کردم خودم این متنو نوشتم🙃🙃🙃🙃🙃 تو چرا منی

من چرا تو عم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

تسلیت میگم عزیزم

ببین سعی کن سرت رو گرم من حتی عکس ها و فیلم های عزیزی که داغش رو دیدم رو هم نگاه نمی کنم در عوض قرآن و نماز میخونم براش 

اگه بخوام خاطراتم رو باهاش مرور کنم باید بشینم فقط گریه کنم که خودم از بین میرم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین