بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی اینکه دیگه کسی آدمو مثل پدر و مادرش دوست نداره و دلسوزش نیست تو عروسیت تو بچه دار شدنت دی ...
من از اول زندگی وقتی پدرو مادرم واسم شوهر انتخاب کردن و فرستادن شهر غریب عین یتیما زندگی کردم تمام همسایه های مادر شوهرم بهم میگفتن تو تنهایی؟ کسی رو نداری بیاد پیشت؟ به من میگفتن مادرت چه دلی داره تو رو فرستاد شهر غریب بهت سر نمیزنه؟ کلی ادم تو زندگیم دیدم دلشون واسه من سوخت که چقدر تنهام با اینکه پدرو مادر دارم. اونقدرتنهایی کشیدم دیگه پدرو مادرمو دوست ندارم انگار وجود ندارن. مجرد هم بودم پسرشونو دوست داشتن. الان چند ساله نه زنگ میزنم نه میرم خونشون بچمو خودمون سرگرم میکنیم تا محتاج اونا نباشیم باور کن بچمم ازشون خوشش نمیاد چون زیاد ندیده اونارو. تا این حد من تنهام شماها شکر کنین حداقل تا وقتی بودن ۴ تا محبت بهتون کردن خاطره خوش ازشون دارین بچه هاتون خونه پدر بزرگ و مادر بزرگ رو دیدن معنی پدر بزرگ و مادر بزرگ رو حس کردن بچم اصلا نمیدونه دایی و عمو خاله عمه چیه از بس تنها زندگی کردیم. باور کن بیشترین وقتم رو با بچم خونه میگذرونم فقط میبرم بیرون قدم بزنه باباش میبرتش سینما و جاهای تفریحی کلی خرج میکنیم تا بچم عقده ای نشه. من مثل خیلیا از بچگی یتیم بزرگ شدم با اینکه پدرو مادر داشتم بچم خونه پدربزرگ ومادر بزرگ نمیدونه چیه بچم خیلی از روزهای تعطیل خونه است و هیج تفریحی نداره مشکل مالی هم داریم ولی بازم هیچ پناهی نداریم از بس خونواده هامون بی احساسن منم ازشون دوری میکنم و سالهاست خونه هیچکی نمیرم کل عید و تعطیلات تو شهر خودمون هستیم اگه جای تفریحی باشه میریم اگه نه که کل تعطیلات خونه ایم من همیشه اینقدر بیکسی کشیدم دیگه حوصله هیچکی رو ندارم پدرو مادرم در حقم خیلی بد کردن.