2777
2789
عنوان

۲۰ روز گذشت ولی من هنوز باورم نشده که رفتی بابا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 42 پست
اسی ببخشید یه سوال میخوام بدونم نبودن پدر یا مادر کجاها حس میشه؟  من برای خودم تصور میکنم مثلا ...

یکی اینکه دیگه کسی آدمو مثل پدر و مادرش دوست نداره و دلسوزش نیست 

تو عروسیت تو بچه دار شدنت دیگه عزیزترین آدمای زندگیت نیستن و....

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بیامرزه پدر شمارو هم  اره واقعا سخته نمیدونم چیکار کنم ممنون عزیزم منم برای پدر شما میخون ...

دقیقا منم نمیدونم کجا فرار کنم برم از این درد 

شما چن سالتونه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
هم صلوات فرستادم هم فاتحه خوندم .روحش در آرامش باشه. پدر منم داره ۵ ماه از رفتنش میگذره ولی نمی تونم ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردین 

خدا پدرشمارو بیامرزه روحشون شاد 

اره همش کنارم حس میکنم انشالله که به خوابم بیاد

خدا پدر شما رو هم بیا مرزه  حس میکنم بدترین درد دنیا برا یه دختر از دست دادن پدرشه

ممنون عزیزم 

خدا قسمت هیچکس نداره خدا پدرتون حفظ کنه

نه لباسشو ندارم عزیزم  انشالله که بیاد

ان شالله میاد از‌صمیم قلب دعا کردم اگه امشب امد به خوابت دعام کن میدونم میاد تو هم ایمان بیار میاد

من یه شب خواب دیدم دور از جونش بابام مرده ولی آمده بخوابم و من نمیزارم بره خیلی خواب بدی بود تا یک ماه میرفتم از در اتاقش نگاه میکردم ببینم نفس میکشه 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
اسی ببخشید یه سوال میخوام بدونم نبودن پدر یا مادر کجاها حس میشه؟  من برای خودم تصور میکنم مثلا ...

اره به اضافه ی همه ی اینا جای خالیش همه جا حس میکنی دلتنگش میشی همین دلتنگی ادمو دیوونه میکنه

خدا بهمون صبر بده تحمل کنیم 😔 من ۲۶ سالمه

انشاالله 

خداروشکر تو ۵ سال بیشتر از من باباتو داشتی 🥲🥲

ان شالله میاد از‌صمیم قلب دعا کردم اگه امشب امد به خوابت دعام کن میدونم میاد تو هم ایمان بیار میاد ...

ممنونم عزیزم انشالله 

منم چندین بار مرگ بابامو دیده بودم خیلی بد بود 

میدونی چی از همه اینا سخت تره ؟این که ۳ سال بابام درد عذاب مریضی کشید محتاج این و اون شد 

هر روز منتظر بودی که وای نکنه امروز خبر مرگش بهت بدن 

یکی اینکه دیگه کسی آدمو مثل پدر و مادرش دوست نداره و دلسوزش نیست  تو عروسیت تو بچه دار شدنت دی ...

من از اول زندگی وقتی پدرو مادرم واسم شوهر انتخاب کردن و فرستادن شهر غریب عین یتیما زندگی کردم تمام همسایه های مادر شوهرم بهم میگفتن تو تنهایی؟ کسی رو نداری بیاد پیشت؟ به من میگفتن مادرت چه دلی داره تو رو فرستاد شهر غریب بهت سر نمیزنه؟ کلی ادم تو زندگیم دیدم  دلشون واسه من سوخت که چقدر تنهام با اینکه پدرو مادر دارم.  اونقدرتنهایی کشیدم دیگه پدرو مادرمو دوست ندارم انگار وجود ندارن.  مجرد هم بودم پسرشونو دوست داشتن. الان چند ساله نه زنگ میزنم نه میرم خونشون بچمو خودمون سرگرم میکنیم تا محتاج اونا نباشیم باور کن بچمم ازشون خوشش نمیاد چون زیاد ندیده اونارو. تا این حد من تنهام شماها شکر کنین حداقل تا وقتی بودن ۴ تا محبت بهتون کردن خاطره خوش ازشون دارین بچه هاتون خونه پدر بزرگ و مادر بزرگ رو دیدن معنی پدر بزرگ و مادر بزرگ رو حس کردن بچم اصلا نمیدونه دایی و عمو خاله عمه چیه از بس تنها زندگی کردیم. باور کن بیشترین وقتم رو با بچم خونه میگذرونم فقط میبرم بیرون قدم بزنه باباش میبرتش سینما و جاهای تفریحی کلی خرج میکنیم تا بچم عقده ای نشه.  من مثل خیلیا از بچگی یتیم بزرگ شدم با اینکه پدرو مادر داشتم بچم خونه پدربزرگ ومادر بزرگ نمیدونه چیه بچم خیلی از  روزهای تعطیل خونه است و هیج تفریحی نداره مشکل مالی هم داریم ولی بازم هیچ پناهی نداریم از بس خونواده هامون بی احساسن منم ازشون دوری میکنم و سالهاست خونه هیچکی نمیرم کل عید و تعطیلات تو شهر خودمون هستیم اگه جای تفریحی باشه میریم اگه نه که کل تعطیلات خونه ایم من همیشه اینقدر بیکسی کشیدم دیگه حوصله هیچکی رو ندارم پدرو مادرم در حقم خیلی بد کردن.