2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من بیش از اندازه وابسته پدرم فکر اینکه یه روز نباشه خیلی آزارم میده 

فدات بشم ان شالله جاش بهشت باشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
خیلی سخته من بیش از اندازه وابسته پدرم فکر اینکه یه روز نباشه خیلی آزارم میده  فدات بشم ان شال ...

اره واقعا خیلی سخته بیش از انتظار  تا کنارمون بود فکرشو نمیکردم بره تنهامون بذاره ولی الان که رفته میفهمم چیشده 

سایه پدرتون مستدام عزیزم زنده باشن الهی 

انشالله

پدر منم ۱۶ روزه ک رفته چن دقه پیش داشتم گریه میکردم اخخخخ ک خدا سر دشمنم نیاره خیلی سخته خیییییلی 

خدا رحمت کنه پدر توروهم روحش شاد براش فاتحه و صلوات میخونم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اره واقعا خیلی سخته بیش از انتظار  تا کنارمون بود فکرشو نمیکردم بره تنهامون بذاره ولی الان که ر ...

ممنون خدا پدرت بیا مرزه 

ناراحت شدم خیلی خیلی

ببخشید عزیزم اگه ناراحتت کردم خودم دارم اشک میریزم خیلی دلم براش تنگ شده نمیدونم چرا به خوابم نمیاد& ...

شب موقع خواب اگه لباسش داری بغلش کن بو کن حتما امشب خوابت میاد منم دعا میکنم بیاد به خوابت و خوشحالت کنه

پدر منم ۱۶ روزه ک رفته چن دقه پیش داشتم گریه میکردم اخخخخ ک خدا سر دشمنم نیاره خیلی سخته خیییییلی&nb ...

خدا بیامرزه پدر شمارو هم 

اره واقعا سخته نمیدونم چیکار کنم

ممنون عزیزم منم برای پدر شما میخونم روحشون شاد

هم صلوات فرستادم هم فاتحه خوندم .روحش در آرامش باشه. پدر منم داره ۵ ماه از رفتنش میگذره ولی نمی تونم باور کنم. خیلی سخته

انشاءالله به خوابت میاد. بهش بگو اون داره می بینتت. روحش هنوز به خونتون سر میزنه

بعد از چهلم بابام جلو آینه دستشویی زدم زیر گریه گفتم بابا به خوابم بیا دلم برات خیلی تنگ شده. همون شب روحش اومد به خوابم. مطمینم روحش بود نه صرفا یه خواب. 

آدم متوجه میشه تو خواب روحشه. برادرم هم یک بار شب فوت بابام روحش رفته بود دم در خونه شون تو خواب. وقتی صبح از خواب بیدار میشی خیلی حس خوبیه

پدر منم ۱۶ روزه ک رفته چن دقه پیش داشتم گریه میکردم اخخخخ ک خدا سر دشمنم نیاره خیلی سخته خیییییلی&nb ...

خدا پدر شما رو هم بیا مرزه 

حس میکنم بدترین درد دنیا برا یه دختر از دست دادن پدرشه 

اسی ببخشید یه سوال میخوام بدونم نبودن پدر یا مادر کجاها حس میشه؟  من برای خودم تصور میکنم مثلا یه خانم که خونوادش رو از دست داده دلیل ناراحتیش اینه کل روز جایی نداره بره. یا کسی رو نداره بهش زنگ بزنه یا مشکلات مالی کسی نیست کمکش کنه یا شوهرش بهش بدی میکنه دیگه پناهی نداره بهش پناه ببره. یا بچش حوصله اش سرمیره دیگه خونه پدر بزرگ و مادر بزرگی نیست که بچشو ببره سرگرم بشه میخوام بدونم دلیل دلتنگی ادمها بعد فوت پدرو مادرشون همین چیزاست؟