2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشیدا یه سوال دارم من یازدهم انسانیم بعد این هفته های آخر دارن خیلی به ما سخت میگیرن و استرس میدن یعنی همین فردا من پنج درس تاریخ و دو درس جامعه شناسی امتحان دارم با اینکه هفته پیش سه شنبه نمرات مستمر رو مدرسه مون رد کرده فاز معلمامون رو درک نمیکنم که این همه دارن اذیتمون میکنم خواستم بپرسم با وجود این که نمرات رد شده این امتحانایی که الان میگیرن نمرش تاثیر داره یعنی میتونن برن دوباره نمره ای که تو سایت ثبت کردن رو تغییر بدن ؟؟؟

من معلمم. واقعیتش بیشتر معلما براساس شناختی که از دانش آموز دارن نمره میدن. یعنی حتی نمره های قبلی که برای شما ثبت کردن صرفا نمره همون امتحان مستمری که گرفتن نبوده. بارها پیش اومده که به دانش آموزام گفتم امتحان بعدی که بگیرم نمره‌ش به عنوان نوبت اول ثبت میشه. واقعیت اینه که فقط اینو میگفتم تا اونایی که بی خیالن یکم به خودشون بیان وگرنه مثلا دانش آموزی که میدونم همیشه منضبط و درسخون بوده اگه به دلیل موجهی روز امتحان غیبت بکنه من نمره‌شو ۲۰ رد میکنم.

خواستم بگم که نگران نباشین. این امتحان رو اگه بد هم بدین معلم نمیره نمره ای که ثبت کرده رو تغییر بده چون اون نمره رو براساس شناخت چند ماهه داده نه براساس امتحان یک ساعته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمم. واقعیتش بیشتر معلما براساس شناختی که از دانش آموز دارن نمره میدن. یعنی حتی نمره های قبلی ک ...

خب خانم ببخشید الآن دبیر من سه شنبه گذشته نمرات رو رد کرده بعد این معاون ما هم همش از دست سیدا میناله که نمره ها ثبت نمیشه زودتر ثبت کنید و اینا 

الان من برای فردا به هیچ عنوان چیزی یادم نیست میخواستم ببینم کلا میتونن نمره سایت رو تغییر. بدن یا نه

خواستم بگم که نگران نباشین. این امتحان رو اگه بد هم بدین معلم نمیره نمره ای که ثبت کرده رو تغییر بده ...

آخه میدونید حالات من نمیخوام شما به خودتون بگیرید اما نمیدونم این هفته آخر چرا باید انقد سخت گیری وجود داشته ؟؟ شاید الان بگید دبیر خوشی شما رو میخواد که شب امتحان اذیت نشید اما باور کنید ما این روزا بیشتر از شب امتحان اذیت میشیم اصلا از بس برام امتحان گذاشتن حالم داره بد میشه از کتاب بدم میاد افسردگی گرفتم ترس اومده سراغم الان به خدا من فردا نمیدونم چیکار کنم با اینکه همیشه نمراتم بالا بوده فردا می‌خوام برگه سفید تحویل بدم چون دیگه زده شدم از درس و درس خوندن ....

هیچ انرژی برام نمونده که برای نهایی بخوام بخونم ...😭😭😭

آخه میدونید حالات من نمیخوام شما به خودتون بگیرید اما نمیدونم این هفته آخر چرا باید انقد سخت گیری وج ...

متوجهم عزیزم. واقعا سخته. خودت رو اذیت نکن. هیچ درسی اون قدر ارزش نداره که به خاطرش به این حال بیفتی. درساتم که خوبه. مطمئنا دبیرا درکت میکنن. آرامش داشته باش و هرچی تو ذهنت هست رو برگه بنویس. بقیه‌شو بسپار به خدا.