2777
2789
عنوان

بیاید لطفا بگید من عروس بدی هستم یا حسم واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
از این به بعد هم تابستونه من مجبورم بچم ببرم عصرا بیرون حوصلش سرنره ولی دارم میبینم که باهم هستند و ...

جالبه هنوزم دنبالشونی

بچت و ببر پارک 

کلی هم بهش خوش میگذره

اوناروهم ول کن بعد یه مدت دوباره دعواشون میشه

الان دشمن مشترک پیدا کردن متحد شدن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خونواده شوهرتو جدی گرفتی تو خودتو بالاتر میبینی و میخوای از خودت تعریف کنی ولی اونا اینو تحمل ...

نه بخدا من اصلا هیچی نمیگم از خودم اینجا گفتم کاربرا بدونن راجبم حتی چندبار پرسیدن حقوقت چنده نگفتم اصلا

🦠
نه بخدا من اصلا هیچی نمیگم از خودم اینجا گفتم کاربرا بدونن راجبم حتی چندبار پرسیدن حقوقت چنده نگفتم ...

ربطشو به حس ششمت متوجه نشدم عزیزم

من جای تو بودم بی خیال همشون میشدم شوهرت هیچی نمیگه بهشون ؟

شوهرم میگه جواب ابلهان خاموشی است میگه تو خودت میدونی جایگاهت کجاست میگه تا وقتی زندن فقط باید بهشون احترام بزاریم میگه هرچی دیدی و شنیدی سکوت کن ولی من نمیتونم

🦠
شوهرم میگه جواب ابلهان خاموشی است میگه تو خودت میدونی جایگاهت کجاست میگه تا وقتی زندن فقط باید بهشون ...

بهش بگو این سکوت آخرش فورانه مثل بمب منفجر میشی

مگه میشه بزنن تو سر آدم و بعد بگن سکوت کن 

جالبه هنوزم دنبالشونی بچت و ببر پارک  کلی هم بهش خوش میگذره اوناروهم ول کن بعد یه مدت دوباره ...

خدا شاهده دوست ندارم دعواشون بشه من میگم کلا کسی با کسی کاری نداشته باشه . پارک ازمون دوره حیاطم نداریم مجبوریم همه تو کوچه باشیم

🦠
بهش بگو این سکوت آخرش فورانه مثل بمب منفجر میشی مگه میشه بزنن تو سر آدم و بعد بگن سکوت کن 

دقیقا اعتماد به نفسمو از دست دادم گاهی حتی ارزوی مرگشون میکنم بعد خیلی پشیمون میشم

🦠