2777
2789

👍

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

💩💩💩💩

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💩💩💩اینا واسه این شرایطه

نه کاکایو عستش

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
اول فکر کنین بعد تاپبک بزنین در مورد مسائل خصوصی هم تاپیک زدن بطور کل اشتباهه قوانین سایت و که مید ...

عامو بیا برو ، تو و تاپیکات ب من و دغدغم چ ربطی داره

عامو بیا برو ، تو و تاپیکات ب من و دغدغم چ ربطی داره

عزیزم 

عامو خیلی خوب گفتی 😂😍

بذار حذف تاپیک گل روزای زوج یدونه یدونه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد