2777
2789
عنوان

مرد ها یا پسر ها هم عاشق میشوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 50 پست
خب میگن از لحاظ علمی مردا دوست دارن کسیو بدست بیارن....بعد ک بدستت بیارن دیگه اون جذابتو واسشون ندار ...

اتفاقا من نامزدم خیلی مرد بودحیف ولی اره راست میگی خیلیاااااا هولن

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
من به نظر شما احترام میزارم  ولی اصلا اینطوری نیست

راستش این نظر من نیست و واقعا دوست ندارم اینطوری باشه ولی طبق چیزایی ک توی گوگل خوندم ب این نتیجه رسیدم....و خب وقتی علم اینو میگه لابد راسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دعوامیشههههه 😂😂😂

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
راستش این نظر من نیست و واقعا دوست ندارم اینطوری باشه ولی طبق چیزایی ک توی گوگل خوندم ب این نتیجه رس ...

اره درسته ولی بعضی از زنها همیشه برای مردشون تازگی و جذابیت دارن و ارزش خاصی براشون قایلن

🧔اقا هستم

به نظرم عشق واقعی سخت به سراغ آقایون میره 

ولی روزی هم بره تا آخر عمر به هیچ عنوان فراموش نمیکنن

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

اون ها هم آدمن عاشق میشن واقعی و الکی حالا بعضی هاشون عشقشون واقعیه بعضی نه 

خب من خوندم ک از لحاظ علمی اونا بیشتر ب رابطه جنسی فک میکنن....و همچنین انگار تا وقتی یکیو دوست دارن ک بدستش نیاوردن...بعد از اینکه بدست بیارن دیگه براشون جذاب نیست....منم دوست ندارم این قضیه درست باشه ولی خب وقتی علم اینو میگه لابد راسته

این دیدگاه من نیست و واقعا امیدوارم ک مردا اینطوری نباشن☺ ولی طبق چیزایی ک توی گوگل خوندم اینجوری بو ...

این دیدگاهیه که شما قبول کردی و‌پذیرفتی 

هزاران مورد نقض براش وجود داره مثل امیر علی نبویان انقد عشق و احترام به خانومش میده یا یه مرد عرب که چندسال از فوت همسرش میگذره ولی خیلی دلش براش تنگ میشه و دیگه نتونسته با کسی باشه 

خدایا شکرت که هستی =)
نه اینطور نیست ، ادم با ادم فرق داره . در مورد عشق که تا جایی که من دیدم اتفاقا عشقشون از زنها هم م ...

الت متحرک😂😂😂 امیدوارم حرفات درست باشه....اخه میگن اینا از لحاظ علمی واقعا اینجورین و خب وقتی علم یه چیزی رو میگه لابد درسته دیگه :[

بعضی مردها بله ولی نرهاااااخیر🚶🚶

برعکس  اغلب آقایون عاشق تر هستن و عشقشون عمیق تر و طولانی تر از ما خانماست

خب ولی میگن از لحاظ علمی اینطوری ک میگی نیست.....دکتر انوشه میگفت عشق بخشی از زندگی مرد ها هست ولی عشق همه ی زندگی خانوم ها هس

الت متحرک😂😂😂 امیدوارم حرفات درست باشه....اخه میگن اینا از لحاظ علمی واقعا اینجورین و خب وقتی علم ...

ببین ی بخشیش رو خود مردا این حرفارو جا میندازن 

ک پس فردا رفت با یکی دیگ بیاد بگه ما به طور علمی اینطوری ایم😄

کلیم فاز میگیرن حتی یکی اینجا بود کاربر پسر بود میگفت تو این بی شوهری مراقب شوهراتون باشین.

مردا سیستمشون واقعا با ما فرق داره اما نه به این شدت

خب ولی میگن از لحاظ علمی اینطوری ک میگی نیست.....دکتر انوشه میگفت عشق بخشی از زندگی مرد ها هست ولی ع ...

عشق هم انگار نوع و درجه بندی داره

بعضی از زن ها (شاید بیشترشون) نوازش و محبت و توجه یا شاید خرید هدیه و ... رو بخشی از عشق و اثبات اون میدونن 

ولی آقایونی که عاشق میشن کلا طرف حتی اگه نباشه و هیچ کار خاصی هم براشون نکنه یا حتی اگه اذیتشون کنه یه جور ثابت قدم عشقشون پابرجا می مونه و می بخشن و ....... تفکیک نمیکنن انگار

درست نیست همه رو با هم مقایسه کنی

راستش اینایی ک گفتم نظر من نیست و توی گوگل ک تحقیق کردم ب این نتیجه رسیدم و خواستم نظر شما رو هم بدونم ک آیا قبول دارین این حرفا رو یا ن....چون امیدوارم واقعا مردا اینطوری نباشن😅😐