2777
2789
عنوان

مرد ها یا پسر ها هم عاشق میشوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 50 پست
🙄اونا مگه ادم نیستن؟

خب مثل ما عاشق نمیشن.....شهوت توی مردا بیشتر از خانوم ها هست و بیشتر دنبال رابطه هستن....دکتر انوشه گفت عشق بخشی از زندگی مرد ها هست ولی همه ی زندگی خانوم ها

تحقیقاتتو از کف اینستا جمع نکن

هلاکویی اصلا صلاحیت صحبت روانشناسیو نداره و روانشناس هم نیست.

اگر میخوای واقعا پژوهش و تحقیق واقعی بدونی باید بگم عشق واقعی توی مزدها به وفور بیشتره.

زنا اکثرا عشقشونه به یه پولدارتر میفروشن.

غیر از اون عادی شدن توی همه روابط وجود داره اونی ک باعث پایداری اراباط میشه صمیمیته

هرکسی خودش باید خودشو از خیانت دور نگه داره ب نگرانی پارتنرش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیقاتتو از کف اینستا جمع نکن هلاکویی اصلا صلاحیت صحبت روانشناسیو نداره و روانشناس هم نیست. اگ ...

اول اینکه تحقیقاتمو از توی گوگل جمع کردم

دوم اینکه من دیگه نا سلامتی خودم دخترم....خانوما اگه عاشق بشن اصن بدی طرف مقابلشونو نمیبینن و باهاش می سوزن و میسازن

سوم اینکه وقتی شما درمورد خانوم ها همچین حرف چرتی رو میزنی پس قطعا شما صلاحیت نظر دادن نداری

آخرش چی شد ؟؟

ازدواج کردم ویک پسر8ساله دارم،امابه این نتیجه رسیدم که تمام زنهابه شدت مودی اندوثبات اخلاقی ندارند

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋