من خیلی خواهش کردم دیگه روم نمیشه پیام بدم. اصلا جواب هم نمیدن. پدرمادرمم به شدت تنهان. هر وقت میرم سر میزنم یک روز کامل میام گریه میکنم. هر دو افسرده و منزوی گوشه خونه سوت و کور نشستن. دلخوشیشون به تلویزیونه😥 هیچ کسو هیچ جایی روندارن برن. امروز به اصرار من به خواهرم که بیاد سر بزنه. رفتم خونه بابام ناهار پختم بعد گفت کار دارم اومد دم درفقط غذاشو برد😐به داداشم گفتم گفت من با مادر زن و خواهر زنام میخوایم بریم تفریح😑
خدا روشکر همو دارن خدایی نکرده تنها نیستن شماهم تا میتونی سر بزن اما بدون اونها هم این زندگی رو تا به اینجا اومدن کلی گشتن زندگی کردن خوشی داشتن بدی داشتن چرا غصه میخوری پیری هم یه دوره از زندگیه چرا دلت میسوزه البته که خونه نشستن خوب نیست کاش هر روز صبح یا عصر برت پیاده روی با هم سن و سالهاشون بیشتر وقت بگذرونن
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تنها چه سودی داره؟ دورشون باید شلوغ باشه. من میرم میام فقط گریه میکنم
کی گفته باید دورشون شلوغ باشه اتفاقا پدربزرگ من بنده خدا وقتی زنده بود دورشو نوه ها شلوغ میکردن شاکی میشد
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
من پنج تا خواهر برادر دارم. مگه گفتم برادرم فقط؟ مشکلی داری؟ دوست نداری بری خونه پدرشوهرت؟ الان همزا ...
بلاخره بهتره سرتون تو زندگی خودتون باشه تا ارزش خودتون هم حفظ بشه به خاطر خودتون میگم😎☺️
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
من تنها چه سودی داره؟ دورشون باید شلوغ باشه. من میرم میام فقط گریه میکنم
پس توی این دوره تک فرزندی پدر و مادرها ها چه کار کنن؟؟؟؟ به نظر من بهتره آدم ها طوری زندگی کنن که از تنهایی شون هم لذت ببرن. یک دونه بچه باید ازدواج نکنه تا هر روز کنار مادر و پدرش باشه.
عزیزم گفتم که دوست دارن فرزندان و نوه هاشون سرشون بزنن. شدیدا دلتنگ اونا هستن. اصلا دوست ...
پیاده روی کمترین کاریه که میتونن برای سلامتی خودشون بکنن اینکه بشینن خونه به امید بچه ها افسرده میشن حتما آلزایمر هم سراغشون اومده تا خدایی نکرده خونه نشین نشدن باید هر روز بزنن از خونه بیرون شده حتی نیم ساعت شما تشویقشون کن
هر روز شاهد تنهایی و انزوای بیشتر پدرمادرم هستم خداروشکر دلم مثل امثال شماها از سنگ نیست که بگم به م ...
عزیزم شما خودت خوب باش خودت برو خودت بیا نزار تنها باشن
ولی مبادا مبادا واسه داداشت مخصوصا زنداداشت تعییین تکلیف کنی... هر کیو تو قبر خودش میزارن عزیزم گناه کسیو نشور تو خودت خوب باش
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
خودشون گفتن دوست دارن شلوغ باشه جایی دعوت بشن یا کسی بیاد. همه که مثل هم نیستن بعضیا دوست دارن ...
غم انگیزه اما متاسفانه واقعیت اینه هر روز همه به پدر مادراشون سر نمیزنن و شما ننیتونی کاری کنی حتی خودت هم زندگی داری هروز نمیتونی بری اما خداییش اون خانمها و آقایونی که سنشون بالاست اما اهل گردش و سفرن خیلی باحالن اصلا خونه جای موندن نیست آدم افسرده میشه
پس نباید اینقدر خودت رو ناراحت کنی.اگه می تونی تشویق شون کن برن بیرون. این تقصیر پدر و مادر ها هست که خوشی خودشون رو وابسته به بچه ها می کنن. اگر مستقل زندگی کنن، مسجد برن پیاده روی کنن هم خودشون راحت ترن و هم بچه ها کمتر غصه می خورند.
عزیزم شما خودت خوب باش خودت برو خودت بیا نزار تنها باشن ولی مبادا مبادا واسه داداشت مخصوصا زنداداشت ...
عزیزم من تنها چه سودی دارم؟ چرا سعی میکنی حرفت رو با زور به خورد من بدی؟ خب منه تنها اگه حالم خوب بود که حال اونا رو خوب میکردم من خودم میرم انقد بغض میادتو گلوم که تا میام خونه فقط، گریه میکنم. زوره پدرمادری یه عمر واسه پنج تا بچه زحما بکشن دانشگاه بفرستن جهیزیه بخرن سیسمونی بخرن سربازی بفرستن سرکار بفرستن ولی موقع پیری تک و تنها بمونن و پرسشون رو نکنن. پدر مادر من از جون و دل برا بچه هاشون مایه گذاشتن