2777
2789
عنوان

شما از خواهر برادراتون خواهش میکنید به پدرمادرتون سر بزنن؟؟ 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 48 پست
پیاده روی کمترین کاریه که میتونن برای سلامتی خودشون بکنن اینکه بشینن خونه به امید بچه ها افسرده میشن ...

کمردردن اصلا پیاده روی نمیتونن برن. غیر از مبل راحتی رو هیچی نمیتونن بشینن

کمردردن اصلا پیاده روی نمیتونن برن. غیر از مبل راحتی رو هیچی نمیتونن بشینن

ایشالا سلامت باشن 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تنها چه سودی دارم؟ چرا سعی میکنی حرفت رو با زور به خورد من بدی؟ خب منه تنها اگه حالم خوب بو ...

عزیزم به خواهرات بگو ولی زن داداشاتو ول کن والا این روزا نمیشه زیاد به پرو بال کسی پیچید شاید بدش بیاد

خواهر باز حرف آدمو میفهمه ولی زنداداش مثل خواهذ نیس که هست؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

از عروس دختر درنمیاد از دوماد هم پسر درنمیاد! 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ایشالا سلامت باشن 

به نظرت چکار کنم هر وقت میرم میام میشینم خون گریه میکنم. خیلی تنهان.  خونشون سوت و کور. دلم براشون کبابه.  منم نمیتونم بگم و بخندم. چون خیلی حالم خراب میشه اونجا میرم وضعیتشون رو میبینم  تازه همش سراغ خواهر برادرامو از من میگیرن منم خبر هیشکی ندارم

خواهرام بدترن. بخدا هیشکدوم محبت ندارن.  از همشون تا خرخره کینه دارم دلم میخواد همشونو بزنم  کثافتا فقط با دوستا و خانواده های همسرشون رفت امد دارن

خواهرام بدترن. بخدا هیشکدوم محبت ندارن.  از همشون تا خرخره کینه دارم دلم میخواد همشونو بزنم &nb ...

چقدر بد!  من فکر کردم روی صحبتت فقط زنداداشاتن

خواهرات چرا آخه!؟ 

به نظرت چکار کنم هر وقت میرم میام میشینم خون گریه میکنم. خیلی تنهان.  خونشون سوت و کور. دلم برا ...

عزیزم درکت میکنم من حتی تو خیابونم پیرمرد و پیزپرزن میدیدم ناراحت میشدم با اون قد خمیده آروم راه میرن و ضعیفن اما یه بار یه کلیپی دیدم دکتر روانشناسه میگفت پیری دلسوزی نداری اونا به موقع خودش سفرهاشونو رفتن زندگی شونو کردن گشت و گذارها شونو رفتن همدیگه رو ک..دن 😅🥴چه کارها که نکردن الان دیگه واقعا بدنشون کشش نداره و خسته ان و آخر زندگی هممون همینه و بخشی از زندگیمونه کودکی کردیم جوونی کردیم و حالا نوبت پیریه و غصه نداره ...من بعد دیدن این کلیپ خیلی آروم شدم

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

فکر کردم پدر ومادرت فقط شمارو دارن 

چرا باید با خواهش شما خواهر برادرت برن دیدن پدرمادرشون 😪واقعاآدم بچه بزرگ میکنه آخرش اینجور تنها بشه 

دلم کباب شد 💔

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
نه عزیزم نوشتم که خواهر برادرام همشون نامردن.  نمیدونم.  پدرمادرم انگار طلسم شدن هیشکی دوس ...

احتمالن همونه... برو پیش یه دعانویس بگو که پدر مادرمو دوس ندارن محبت ندارن بهشون

خواهرام بدترن. بخدا هیشکدوم محبت ندارن.  از همشون تا خرخره کینه دارم دلم میخواد همشونو بزنم &nb ...

عزیزم این دوره زمونه همبنجوریه.

به همه کمک مبکنی احترام میزاری.مردم سودشونو که کردن. وقتی پیر و ناتوان میشی و دیگه سودی براشون نداری،ولت میکنن.

هرچی پیر و مسن میبینم همین شده زندگیشون. حتی ادمهای هم سنشونم نمیان بهمدیگه سر بزنن.

خواهر برادراتم خیلی اشتباه میکنن.

پیر بشن میفهمن

والا ما دیدیم از داماد پسر دربیاد اما از بیشتر عروسا شیطون در میاد مگه اسی گفت زنداداشم بیاد گفت داداشم

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

عزیزم این دوره زمونه همبنجوریه. به همه کمک مبکنی احترام میزاری.مردم سودشونو که کردن. وقتی پیر و نات ...

از غصه دارم خفه میشم.  حالم خیلی بده.  دلم میخواد بمیرم و روزگار تنهایی. بی کسی پدرمادرمو نبینم😥  

احتمالن همونه... برو پیش یه دعانویس بگو که پدر مادرمو دوس ندارن محبت ندارن بهشون

این بی مهری و بی محبتیو مشکلات زیاد و طرد شدن مال منو پدرمادرمه.  کلا انگار این مشکلات برا ما نازل شده. اونا جدا از من نیستن