2777
2789
عنوان

شما از خواهر برادراتون خواهش میکنید به پدرمادرتون سر بزنن؟؟ 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 48 پست
از غصه دارم خفه میشم.  حالم خیلی بده.  دلم میخواد بمیرم و روزگار تنهایی. بی کسی پدرمادرمو ...

ببین این حس و حال منفی رو انتقال نده.

میری خونشون اهنگ بزار و بگو پاشن برقصن. تو همون حالت نشسته رو مبل باهاشون بر قص.

اگر ماشین داری ببرشون دیدن همسناشون تو فامیل یا همسایه ها که اونام تنهان.

و از این بیرون رفتنا و رقصیدنا بزار تو پیجت که بقیه هم ببینن اینام هنوز سر پان.

بجای گریه کردن واسشون حال خوش رقم بزن.

پدر شوهر من کاملا افتاده رو تخته.

من میرم باش منچ بازی میکنم. میخندونمش. منو میبینه ذوق میکنه.

بقیه چون گوشش سنگینه حال و حوصله و ندارن.

من میرم و کلی هم سر به سرش میزارم.

طوری که بقیه هم میان ببینن ما چی میگیم

من تنها سودی نداره.  من خیلی سر میزنم ولی اونا توجه و محبت همه رو میخوان

نه عزیزم خیلیم سود داره. برو بهشون رسیدگی کن هر چقدر از دستت برمیاد انجام بده. تو زندگی بقیه هم دخالت نکن اونا خودشون میدونن کی بیان کی نیان فقط خودتو پیششون بی ارزش میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خواهرات بگو ولی زن داداشاتو ول کن والا این روزا نمیشه زیاد به پرو بال کسی پیچید شاید بدش بی ...

زنداداش کیه اصلا به زن داداشش نگفته به داداشش گفته خواهر و برادر هیچ فرقی ندارن وظیفه شونه به پدر مادرشون سر بزنن