2777
2789
عنوان

زندگی بی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 52 پست

ببین برای خودت بچه داشتن و نداشتن چقدر مهمه یکی هست شاغله یا تحصیل می‌کنه و بچه رو مانع پیشرفت خودش می بینه یکی هم هست ک تنهاس تو خونه و واقعا نمیتونه قید بچه داشتن رو بزنه این دوتا با هم متفاوت هست بعدم دلیل شوهرتون برای بچه دار نشدن چیه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰  ساله ازدواج کردم !

پاییز میشه ۳۰ سالم !

و روز خاستگاری شرطم بچه نداشتن بوود!

همسرم انقد خوشحال شد گفت منم بچه نمیخاستم فقط ندونستم چطوری مطرحش کنم!

بچه دوست داری نزار حسرت بشه برات حتما یکی بیار 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

منو شوهرمم نمیخوایم ولی حس میکنم شوهرم یکم میل داره

اما من بااینکه عاشق بچه هستم ولی نمیخوام هم مسولیتش سنگینه هم انقدر ضعیفم که مطمعنم بچه ی بی عزت نفس بار میارم

منم عاشق بچه ام ولی به دردسراش نمیارزه

از اول بهت گفت بچه نمیخواد ؟؟یا بعد ازدواج گفت نمیخوام ؟؟

باهاش جدی صحبت کن ،اینجوری نمیشه وقتی تو بچه میخوای ،

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
قبل ازدواج نگفت بعدش گفت من گفتم کوتاه میاد ولی نیومد

وقتی کسی تصمیمی به این مهمی گرفته یعنی اینقدر مطمئنه که اصلا مطرحش کرده!

ایشون‌ از این که چیزی نگفته مقصره ولی شمام باید میپرسیدین.

بستگی داره من اگر هر کدوممون بچه دار نمیشدیم جدا می شدم. چون بنظرم بدون بچه تلاش کردن پوچه. اگر بچه دوست داری اول خودتو چکاب کن مطمئن بشی مشکلی نداری و بچه دار میشی و بعدش حتما جدا شو. زندگی بدون بچه برای کسی که بچه میخواد یا میدونه شوهرش اونی نیست که اعتماد ۱۰۰ درصد بهش داشته باشه منطقی نیست. بچه ها همیشه بچه آدمن و از خون خود آدم