2777
2789
عنوان

زندگی بی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 52 پست
انقد گفتم خسته شدم اینم بگم ب بچه های بقیه علاقه نشون میده اما نمیدونم چرا خودش نمیخاد میگه مسئولیت ...

خودمم همینطورم میدونم چی میگی و همسرت چه حسی داره.

خیلی باهاشون موافقم بچه خیلی مسئولیت و دغدغه داره👍

همسرتون جنبه منطقی رو میبینه شما عاطفی. بنظرم بهتره رو شرایط کار کنین و بذارین زمان بگذره تا اینکه جدا شین. چون با ازدواج مجدد شرایط و مسئولیت که تغییری نمیکنه میکنه؟

البته این نظره منه بهتره با یک مشاور خانواده مشورت کنین.

هرچی کار میکنیه خرج نازایی من میشه ،پارسال یبار ای وی اف کردم ناموفق بود، الانم یه هفته است دنبال کا ...

بهتره خودشون این تصمیمو بگیرن که بمونن یا برن. شاید شمارو از بچه بیشتر دوست داشته باشن. تنش ایجاد نکنین. من خودم عاشق بچم ولی بنا به شرایطی بچه دار نخواهم شد. حالا اگه شرایط جور شد و خواستیم بچه ای رو دنیا بیاریم، اگه بفهمم همسرم مشکلی داره هیچ ووووقت جدا نمیشم.

شمام در کنار همسرتون زندگی کنین، این اندیشه هارو بریزین دور. به خدا توکل کنین انشالله هر چه که خیره.

امشب سر نمازم حتما دعات میکنم عزیزم  

توکلت به خدای ارحمُ الراحمین باشهه.

خوشبخت باشی همیشه. زندگی با همسرت رو از خودت دریغ نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره خودشون این تصمیمو بگیرن که بمونن یا برن. شاید شمارو از بچه بیشتر دوست داشته باشن. تنش ایجاد نک ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی برام ،منم خیلی دوستش دارم اگه اون این مشکل داشت هیچ وقت اش جدا نمیشدم فقط دلم براش میسوزه که بخواد بخاطر من عذاب بکشه،برام دعا با این ای وی اف نتیجه بگیرم ناامید نشم

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش