2777
2789
عنوان

زندگی بی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 52 پست
پشیمون نیستین؟

اصلا .

چون بچه مسئولیت .پول فراوان...اعصاب ارام ..ک ما نداریم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه دار نمیشم ولی عاشق بچه ام شوهرم بچه خیلی دوست داره،نمیدونم جچوری راضیش کنم ازم جدا بشه 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
من پرسیدم روز خاستگاری گفت بچه خوبه

چون پرسیدی پس این حق شماست که کوتاه نیای البته کم کم و با زبون خوش مثلا میتونی عکسا وکلیپای بچه های گوگولیو براش بفرستی یا از برادر زاده ها خواهر زاده هایی که دوست داره نزدیکش کنی یحوری اون حس پدر شدن رو براش شیرین جلوه بدی البته حواست باشه همشو با محبت و بتدریج انجام بدی اگه بازم افاقه نکرد از مشاور کمک بگیر یا پدرو مادر یادوستی که روش تاثیر گذاره بذار نصیحتش کنن الانم هنوز جوونید و میتونید ان شا الله بچه دار بشید 

انشاالله ک بچه دار بشین عزیزم

مرسی عزیزم، خودش قبول نمیکنه جدا بشیم ولی میدونم در آینده پشیمون میشه و همیشه حسرت میخوره،خدا خودش یه قدرتی بهم بده خودم  بتونم جدا بشم تا اونم به آرزوش برسه

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
خب همینو بگو بهش😐 نمیشه که اول یچی بگه بعدش یچی دیگه.😐😐😐😐😐

انقد گفتم خسته شدم

اینم بگم ب بچه های بقیه علاقه نشون میده اما نمیدونم چرا خودش نمیخاد میگه مسئولیت داره

وقتی دوست داره باهات باشه چرا میخوای جداش کنی؟😐

هرچی کار میکنیه خرج نازایی من میشه ،پارسال یبار ای وی اف کردم ناموفق بود، الانم یه هفته است دنبال کارهای ای وی افم ولی دکتر میگه امیدی نیست میدونم بچه دوست دار دلم نمیخواد بخاطر من حسرت به دل بمونه