سلام بچه ها من نی نی ۴ هفته ام از دست رفت روحیه ام خرابه کیا سقط داشتن و دوباره نی نی دار شدن سالم و کیا تو اقدامن برای بعدی چند ماه بعد میشه اقدام کرد دلم برای کنجد ۴ هفته ایم تنگ شده .😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیروز نی نی نازمو تو چهار هفته از دست دادم درکت می کنم منم خیلی غمگینم ولی نمی دونم چرا خونریزی من زیاد نمیشه بلاتکلیفم دکتر به مندگفت یه دوره جلوگیری کافیه
تو این سه ماه حسابی به خودت برس اسید فولیک حتما حتما مصرف کن تحت نظر پزشک باشه
اسید فولیک مصرف میکردم نی نی ام رشدش خوب بود طبق بتا یهو اینجوری شد روی ۷۲۴ ایست کرد ساک هم تشکیل نشد موقع سقط هم یه لخته فقط اندازه کف دست افتاد همین دلم براش تنگ شده بتام رسید به ۶۲۰ احتمالا تا الان هم کمتر شده .
من دیروز نی نی نازمو تو چهار هفته از دست دادم درکت می کنم منم خیلی غمگینم ولی نمی دونم چرا خونریزی م ...
متاسفم عزیزم منم اندازه پریودی خونریزی دارم تازه بیمارستان بهم آمپول فشار زد گفت شاید تو خونه زیاد خونریزی کردی بیا .خونریزی زیادم فقط همون یه روز تو بیمارستان بود فقط یه لخته ..عزیزم اذیتم نکرد دلم از این میسوزه زود اومد و خوشحالمون کرد یه ماه و رفت