2777
2789
عنوان

خیلی بده اولویت هیچکی نباشی:)

426 بازدید | 47 پست

یه حس توخالی بودن به انسان میده،انگار هستی ولی نیستی کامل نیستی کافی نیستی برا هیچ کس ،خیلی به این موضوع فک کردم تاحالا اگه یه روزی برم واسه کسی مهم هست یا نه اصلا کسی میفهمه....؟:)

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفتو میفهمم

ولی درست نیست 

حضور ما دور محور نظر و نگاه بقیه نیس

خوددوستی و خود مراقبتی در اولویت‌های 

هر کسی تو این دنیا اول به خودش اهمیت میده🐔

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الویت خودت باش لطفا و فقط.

هیچکس الویت کسب نیست مگر عشق و خیلی عزیز طرف باشه 

ازکسی هم اتتظارشو نداشته باش 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای آره خیلی حس مضخرفیه.. یهو وسط جمع بلند شدم رفتم تو اتاق خیلی بغضم گرفت:))

مزخرف

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...