2777
2789

قضیه ازاین قراره مدرسه پسرم مدیر دوشنبه خودش واسه معلما جشن میگیره به دانش آموزام گفتن اردو داخل مدرسه ای هست اونروز

حالا چهارشنبه من کادوفرستادم واسه معلم پسرم بعد اونروز معلمشون لیست کسایی که کادو داده بودن رو گذاشت تو گروه از۳۳نفر ۱۳نفرشون کادو داده بودن حالا کاری ندارم که معلمشون کارشون درست بوده یانه

الان نماینده کلاس اس داده نفری ۳۰تومن بفرستین کیک بگیریم دوشنبه چون پسر خودشم جزکسایی بود که کادو نداده بود منم گفتم نه قبول نکردم نه بخاطر ۳۰تومن زورم اومد،بنظرتون باید قبول میکردم

لایک نکن پدر بیامرز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی چه کاریه ...مجبوری بدی چون بقیه میدن

۱۰۰هم میگف میدادم ولی نمیدونم یه لحظه چه مرگم شد زورم اومد قبول نکردم درحالی که ۳۰تومن پول توجیبی یه روزشه

لایک نکن پدر بیامرز

پسر من سه روز بود ثبت نامش کردم مهدکودک فرداش مامان یکی از بچه ها پیام داد نفری ۳۰۰ بدین کادو بگیریم همه

بچه‌ای اونا تموم کردن دیگه جشن آخر سالشونه من بچمو تازه گذاشتم چون میرم سرکار 

بده سی تومن رو از معلمه بعید نیس کیک نده بچه ت بخوره بگه مادرت پول نداد😑

گفتم با بقیه هماهنگ کن برگشت گف خب اگه فقط با بقیه هماهنگ کنم کیک کم میاد سر بسته گف یعنی به پسرم نمیدن یا نمیرسه

لایک نکن پدر بیامرز
گفتم با بقیه هماهنگ کن برگشت گف خب اگه فقط با بقیه هماهنگ کنم کیک کم میاد سر بسته گف یعنی به پسرم نم ...

واقعا هم همینه

من دبیرستانی بودم یه مادری دفیقا همین کار رو کرد حساباش اشتباه شده بود فکر کرده بود مامان من پول نداده، من یه نفر رو کشید کنار، نذاشت کیک بخورم، حالا کیک نخورده نبودم ولی غرورم اون لحظه لههه شد جلو بقیه، اه خاک بر سرش الان باز یادم افتاد😅 حالا امسال خودم نماینده شده بودم پول جمع میکردم یه سری ندادن و یه سری پول کمتر دادن ولی هر چی گرفتیم گفتیم از طرف کل کلاس