2777
2789
عنوان

وزنم 10 کیلو زیاده

209 بازدید | 29 پست

10 کیلو بیشتر از اونی ام ک باید باشم خیلی زشته واسه ی دختر 18 ساله ک شکم داشته باشه شکم چربی داره با اینکه اندامم خیلی قشنکه این چربی شکم امم خیلی بد شده امید ندارم برای اینکه ابش کنم حتی اینجا رفتم رژیمشم همه چیایشو نوشتم ولی امید ندارمخیلی مسخره میشم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

منم رژیمم ۷کیلو کم کردم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو روزه رژیمم جونم داره در میاد بخدااا

اولاش سخته عادت میکنی اگه شرایطشو داری ورزش و پیاده روی خیلی کمکت میکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم رژیمم ۷کیلو کم کردم 

واقعا چقدر نووب طی چند مدت

اولاش سخت نبوداز اینکه نمیتونید چیایی ک دوست داریدو بخورید؟ 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

الان هشت ماهه هر روز نیم ساعت صبح نیم ساعت ظهر پیاده روی میکنم ولی خوب ک نمیکنم البته رژیم نکرفتم

والا اون دوتا رو ندارم اما از چند روز دیگ کار کشاورزیمون شروع میشه فعالیت بدنیم خیلی زیاد میشه 

الان قند و شکر و شیرینی جات رو کلا حذف کردم نون رو به حداقلللللل رسوندم غذاهم خیلی کم میخورم نسبت ب قبل

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

چ رژیمی عزیزم؟ همراه با ورزش؟؟

ورزش وقت نمیکنم بابچه ها پیاده روی دارم . کالری شماری میکنم 

واقعا چقدر نووب طی چند مدت اولاش سخت نبوداز اینکه نمیتونید چیایی ک دوست داریدو بخورید؟ 

اره اولش خیلی سخته حتی من دیروز که روز آزاد بودم زیاد خچردم امروز سختم سده ولی عادت میکنی . چیزایی ک دوس دارمم میخورم ولس کم 

ورزش وقت نمیکنم بابچه ها پیاده روی دارم . کالری شماری میکنم 

خیلی هم خوب من کالری شماری ندارم نمیتونم اصلا 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان هشت ماهه هر روز نیم ساعت صبح نیم ساعت ظهر پیاده روی میکنم ولی خوب ک نمیکنم البته رژیم نکرفتم

بدون رژیم فایده نداره پیاده رویت عزیزم 

والا اون دوتا رو ندارم اما از چند روز دیگ کار کشاورزیمون شروع میشه فعالیت بدنیم خیلی زیاد میشه  ...

شیزینی مصنوعی رو خوبه حذف کنی ولی بدن ب شیرینی نیاز داره طبیعیشو حتما مصرف کن کم 

شیزینی مصنوعی رو خوبه حذف کنی ولی بدن ب شیرینی نیاز داره طبیعیشو حتما مصرف کن کم 

اوهوم طبیعی رو از میوه ها میگیرم ولی باز سخته برام ب سختی جلو خودمو میگیرم 

اوهوم طبیعی رو از میوه ها میگیرم ولی باز سخته برام ب سختی جلو خودمو میگیرم 

من سه کیلو تاهدف اولم مونده خدایا این سه کیلو هم کم شه