10 کیلو بیشتر از اونی ام ک باید باشم خیلی زشته واسه ی دختر 18 ساله ک شکم داشته باشه شکم چربی داره با اینکه اندامم خیلی قشنکه این چربی شکم امم خیلی بد شده امید ندارم برای اینکه ابش کنم حتی اینجا رفتم رژیمشم همه چیایشو نوشتم ولی امید ندارمخیلی مسخره میشم
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
من اصلا اضافه وزن ندارم ۶۵ کیلوم فقط یکم شکم پهلو دارم
هدف دومم ۶5 😂 پس ورزش برات کافیه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
من۱۵کیلو ...روشیو بلدم که بتونیم جفتمون با هم سریع کم کنیم هستی خواهرم؟من۲۳سالمه
چرا ک ن بگو ببینم قشنگوم چجوریه
ایولله من اینو یه هفته پیاده کردم رو خودم فقط ولی دو کیلو رسماً کم کردم ...چند تا قاعده نوشتم که اگه پایه باشی و ایتا داشته باشی با هم قراره آخر شب ساعت۱۱شب به هم ویس بدیمو کنترل کنیم من برا تو رو تو برا منو اگه انجام ندادیم باید همو جریمه کنیم تازه دعوا و عصبانیت و قهر و محرومیت یه روزه و دو روزه و حتی یه هفته ای از پشتیبان گیری رژیم هم جزو جریمه هاست که جرات نکنی تخطی کنیم اسمم زینبه عزیزوم اسم تو چی چیه؟
ایولله من اینو یه هفته پیاده کردم رو خودم فقط ولی دو کیلو رسماً کم کردم ...چند تا قاعده نوشتم که اگه ...
اسمم عسله چرا ک ن من ایتامو بهت میدم امشب بیا حرف بزنیم
@Asaliiii_iiiiii