2777
2789
عنوان

امروز وارد ماه پنجم شدم ولی هنوز کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه اول سقط شد پنج ماه پسر بود الانم دوتا پسر دارم و این کوچول هان هم پسر هست  میگن مث خ ...

واس دختر دیده بودم ک متلک میندازن 

ولی از بیشعوریشونه..هرکی متلک زد بگو هر دونه ایی ک میکاری همون سبز میشه هیچوقت دونه ی جو تبدیل ب گندم نمیشه

این متلک هاتو ب شوهرم بگید 

یکاری کردین بخدا ملت دیگه بچه سوم جرات نمیکنن به کسی بگن دکتروبیمارستان بهش توهین میکنن ۳تاپسربیاری ...

اره دکتر به من گفت میخای پادگان بزنی

دلم میخواست بزنم تو دهنش 

دکترم رو عوض کردم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
ینی از حال و روزت نفهمیدن؟

نه 

جالبه خونه مادر شوهرم انقد بالا آوردم نفهمید 

شایدم فهمیده واسه اینکه کاراش رو بکنم به روش نیوورده 

برعکس دختر میره توپهلوها دیده نمیشه پسرتابلومیشه شکن

برا هر کسی یه جوریه من حاملگی سر دخترم هر جا میرفتیم دخترم جلوتر از خودم وارد می‌شد 🤭اما سر پسرم برعکس بود نه ماهم بود می‌دیدیم فکر میکردی شیش هفت ماهمه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

واس دختر دیده بودم ک متلک میندازن  ولی از بیشعوریشونه..هرکی متلک زد بگو هر دونه ایی ک میکاری ه ...

ازه راحت دل میشکونن 

خیلی غمگینم 

با اینکه خودم دوستش دارم و راضی هستم و هیچ مشکل مالی ندارم 

ولی حرفاشون قلبم رو میشکونه 

خیلی خیلی صبوری. ولی مطمئن باش بالاخره ی حرفی میشنوی ازشون، البت ه خیلی ها مجبورا زودتر بگن مثل خودم ...

عزیزم 

به سلامتی زایمان کنی و سالم باشید