2777
2789
عنوان

چطوری برش گردونم

206 بازدید | 29 پست

توروخدا ی راه بدین😭😭😭

دعایی دعانویسی هرچی هرچییییی ک میشه بگین توروخداااااااااااااااا 😭😭😭

دارم دق میکنم آنقدر از خدا خواستم دعا کردم التماس کردم گفتم خدایا حتی اگ ب صلاحم نیست بده فقد بدشششش انگار ن انگار توروخدا ی راه بزارین پیش پام

نگین فراموشش کن ک هر کار کردم نشد😭😭😭💔💔💔

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

سمت دعا و اینچیزا نرو بیا بهت سابلیمینال بدم گوش بده

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیر بیست سال هستی که معلوم نیست صلاح خودتو می دونی یا نه اگه بالای بیست سال هستی برای چیزی که مال تو نیست اصرار نکن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

وقتی ی طرفس 

حتی اگ بیاد بازم میره

وقتی ی طرفس هیچی جلو دارش نیست

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

جواب گرفتین ازش؟

آره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

سر یه نفر شبانه روز از خدا میخواستم برگرده 

ولی بعد ها فهمیدم که خیانت میکرده و ادم خوبی نبوده اگه برمیگشت قطعا وضعیت خوبی بوجود نمیومد 

حکمت خدا رو دست کم نگیر اگه دعا کردی و نیومد بدون برات خیلی بهتره

سمت دعا و اینچیزا نرو بیا بهت سابلیمینال بدم گوش بده

اونم میگن فرکانسش رو مغز تاثیر میزاره البته اگه اینا راست بود تا الان همه اونایی ک علامت دجال برای چشم زخم داشتن باید مرده بودن ولی خب بهتره به جز خدا از چیز دیگه ای کمک نگیریم

یک عدد چپی 

خداروشکر چیزیو به زور نمیخوام 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
هیچ وقت اینقدر التماس برای چیزی که خیر و صلاح شما نیست نکنید خدا صلاح شما رو از همه بهتر می‌دونه این ...

مگ ما قدرت اختیار بهمون نداده ک راه زندگیمون رو انتخاب کنیم

اگ اینطوریه ک هیچکی نباید طلاق بگیره چون خدا آدمی ک ب صلاحش باشه رو میزاره جلو پات

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔