2777
2789

وقتی دخترش عقد کرده 

اونم با کسی که از اخلاقش خوشش نمیومد دوست نداشت مادرش اصرار کرد چون پسره وضعش خوب بود 

اخرشم دختره بدبخت شد پسره بش خیانت کرد

بعد ب دخترش اول ازدواج میگف :مینا نامزد دخترعموت برا مادرزنش دستبند بزرگ طلا خریده

که مثلا دخترش بره ب نامزدش بگه برا مادرم طلا بخر!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بره پیش یه مشاور اون دختر چون بعضی مادرها خیلی بی عقلن دختره میتونه زندگی کنه ولی مادره نمیسازه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من اصفهان بزرگ شدم و عروس اصفهانی ها هستم و اصلا از داماد توقعی ندارن ، فقط به داماد احترام می‌گذارن ...

خواهرشوهرم گفت اصفهان رسمه عروس برای خواهرشوهرا و مادرشوهر یه تیکه طلا مث انگشتر میبره راسته یا نه ....فولادشهرن فامیلاشون که اصفهانن گفت همچین رسمی دارن حس میکنم دروغه

خواهرشوهرم گفت اصفهان رسمه عروس برای خواهرشوهرا و مادرشوهر یه تیکه طلا مث انگشتر میبره راسته یا نه . ...

این مدل طلا خریدن برای خیلی زمان های قدیم بوده ،البته دو طرفه بوده ، یعنی هم عروس برای خانواده داماد میخریده هم خانواده داماد برای خانواده عروس.ولی سالهاست که کسی دیگه چنین رسمی انجام نمی‌ده. فولاد شهری ها هم اصفهانی نیستن اکثرا ،مهاجر هستن