2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراضی هم داره 

شما کسی دیدی ناراضی باشه میخوام بینیمو عمل کنم جای مطمئن دوست دارم برم آخه جدیدا هر کیو میبینم زشت میشن بعد عمل این دکترم هزینش زیاده 

ناراضی هم داره 

الان که فعلا ایران نیست ولی تا سال قبل ۸۰ یعنی به نظرتون ارزش داره دوست دارم جای مطمئن برم اما قیمتش سال جدید حتما باز بیشتر از ۸۰ میشه موندم چیکار کنم

شما کسی دیدی ناراضی باشه میخوام بینیمو عمل کنم جای مطمئن دوست دارم برم آخه جدیدا هر کیو میبینم زشت م ...

یکی دیدم اصلا معلوم نبود عمل کرده یه قوز کوچیکم داشت گف ناهید عمل کرده

هزینه ترمیم شو میدونی چنده؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
الان که فعلا ایران نیست ولی تا سال قبل ۸۰ یعنی به نظرتون ارزش داره دوست دارم جای مطمئن برم اما قیمتش ...

اگه میتونی برو تهران عمل کن . مشهد دکترلش گند میزنن . دکتر حسین حامدی که عنل کردم جاش افتضاح عمل کرد الانم تو روند شکایتم

اگه میتونی برو تهران عمل کن . مشهد دکترلش گند میزنن . دکتر حسین حامدی که عنل کردم جاش افتضاح عمل کرد ...

نه بابا اصلا شرایطش نیست اره منم خیلی دوست دارم عمل کنم ولی جدیدا هر کیو میبینم بد شده بینیش برای همین گفتم پیش این دکتر برم ریسکش کمتره 

یکی دیدم اصلا معلوم نبود عمل کرده یه قوز کوچیکم داشت گف ناهید عمل کرده هزینه ترمیم شو میدونی چنده؟

ای بابا این همه پولم میگیره نه نمیدونم امسال قیمتاش چطوره آخه فعلا ایران نیست تعرفه جدیدم اعلام نکرده گفتم بیاد برم پیشش

اگه میتونی برو تهران عمل کن . مشهد دکترلش گند میزنن . دکتر حسین حامدی که عنل کردم جاش افتضاح عمل کرد ...

اول میخواستم برم وکیلی اما گفتم ناهید بهتره نمیدونم شاید اونم پول الکی میگیره

بینیتون چه مشکلی داشت؟؟ میشه درخواستمو قبول کنید ببینم به نتیجه میرسم منم شکایت کنم ازش

قبل دو سال میتونی شکایت کنی . بعدش دیگه نه. اگه ایراد ظاهری داره اره میتونی . تو خصوصی نمیشه عکس فرستاد. حرفم اگه داری اینجا بگو جواب میدم

قبل دو سال میتونی شکایت کنی . بعدش دیگه نه. اگه ایراد ظاهری داره اره میتونی . تو خصوصی نمیشه عکس فرس ...

ایرادای بینی شما چی بود؟

من سوراخا ناقرینه، به سمت چپ کجه و ورم کرده سمت انحرافم،

داخل بینیم گوشت سفید دراومده وکنارش گوشت اضافه،

افتادگی داره ونوکش گندش ، چقد دیه دادن بهتون؟ و مراحل شکایت چقد زمان برد؟

من چطوری باید اقدام کنم برای شکایت ۷۰تومن با بیمارستان عمل کردم یک سال وپنج ماه شده تورخدا کمکم کنید باید ترمیم کنم اما پول ندارم