2777
2789
عنوان

کنکوری ام🦧🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 130 پست
بزار

اکثرا بچه ها کنکوری بودن

نمی‌دونم پیامم و همه ببین یا نه اما تن تاپیکامم هست

خودم مشاوره انجام میدم با هزینه خوب ۴۵۰ ماهانه

و برنامه تماس هفتگی و توضیحات کامل به سوالاتتون و...خلاصه دقیقا مثل مشاورای دیگه 

چون سالهای اولمه هزینه نسبتا پایینه اما خب از کیفیت کار کم نمیکنه

کسی مایل بود پیام بده آیدی بفرستم برای توضیحات تکمیلی 

🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربی ام گروه بزنید لینک بدین بیایم اینجا هم چند نفر گفتن موافق گروهن به اونا هم ریپ بزنیم بگیم

گروه زدین؟!

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
تجربی میخوام کنکور ریاضی بدم

لینک گروه تلگرام گذاشتم توی صفحات ۵ یا ۶ اگر دوست داشتی بیا بخونیم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

وای منم هیچ حال ندارم بخونم💔🥲

لینک گروه تلگرام گذاشتم توی صفحات آخر اگر دوست داشتی بیا بخونیم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

گروه زدین؟!

پشت کنکوری ها لطفا تاپیک آخرم و ببینید..