2777
2789
عنوان

کنکوری ام🦧🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 130 پست
امسال چهارمین ساله

لینک گروه تلگرام گذاشتم توی صفحات آخر اگر دوست داشتی بیا بخونیم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

لینک گروه تلگرام گذاشتم توی صفحات آخر اگر دوست داشتی بیا بخونیم

لینک پیدا نکردم 

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک پیدا نکردم 

عزیزم توی صفحه ۵ یا ۶ هس پیدا میکنی

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

نمیتونم عزیز ۵دیقه پای کتاب میشینم انقد حواسم پرت میشه و خسته میشم انگار تریلی از روم رد شده

خسته روحی یا خسته جسمی؟

من خودم خسته روحی ام پشت کنکوری ام انقد ک امسال مشکلات روحی جدیدی برام پیشمیاد الانم دوروزه به شدت عصبی شدم و فقط میهخوام گریه کنم همش دعوا میکنم با بقیه🤦🏼‍♀️