2777
2789
عنوان

زایمان سگ دیگه چه صیغه اییه

1254 بازدید | 76 پست

توروخدا خانما این چیزای جدید چیه که داره مدمیشه تعیین جنسیت اونم تو فضای مجازی چرا این قد خانما بی حیا شدن تو فضای مجازی خصوصی ترین قسمت زندگیشون به اشتراک میزارن با همسراشون میرقصن فیلم میزارن تازه همه اینا به کنار جشن ازدواج و زایمان سگ و کجای دلم بزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اتفاقا شاید توسط فقط یک هزارم درصد جمعیت اتفاق میفته، مشکل از شماست که میرید همچین چیزایی رو تو فضای مجازی نگاه میکنید وگرنه گوساله تو هر جامعه ای هست خواهر من مهم اینه که شما پیگیر این گوساله ها نباشین

اینستاگرام فیلتره نباید رفت قانون کشور رو زیر پا نگذارید دیگه 🙃🤐

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا باید دنبالشون کنید یا حتی دیدن کنید از پست هاشون در فضای مجازی؟!

از خودمون شروع کنیم و اینارو دنبال نکنیم 

بقیه هم خودشون صلاح خودشونو میدونن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙