2777
2789
عنوان

زایمان سگ دیگه چه صیغه اییه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 76 پست

کاری به سگ و اینا ندارم

ولی دلشون می‌خواد که برقصن و شر کنن

قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

همونطور که اون‌ها حق ندارن به عقاید شما توهین کنن

حالا بگیم رقص و اینا بحث اعتقادیه 

ولی مردم برای جشن گرفتن برای سگشون و پولی که از جیب خودشون خرج می‌کنن هم باید اجازه بگیرن از بقیه؟

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیوونه ها رو پیگیر نباشین، معروفشون نکنین 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

انسان ذاتا دنبال یه معنا میگرده. یه حقیقت ابدی و واقعی.

ولی وقتی از خدا رو برگردونه، به پست ترین کارها رو میاره، بازم راضی نمیشه دلش....

الان تو انگلیس، یه سری مزرعه ساختن، طرف یه هفته میره مثل خوک لای گل و دستشویی زندگی میکنه، مثل خوک باهاش رفتار بشه، غذای خوک بخوره، تازه پول م میده.

طرف گفت من رییس فلان جا م، ولی گاهی هرچندماه یکبار، میام اینجا مثل خوک زندگی میکنم، بدون استرس، بدون اینکه کسی ازم چیزی بخواد!!!! 

یعنی شیطان تا انسان رو به لجن نکشونه، راضی نمیشه

نه اینستا دارم نه فالوشون میکنم فقط میبینم نمیگم خوشحالی نکن اتفاقا تولد فرزند بهترین اتفاق برای پدر ...

چطور میتونید برای بقیه نسخه بپیچید؟

اصلا چطوری روتون می‌شه برای بقیه تصمیم بگیرید چطوری شادی کنن و جشن و بگیرن؟!

کاری به سگ و اینا ندارم ولی دلشون می‌خواد که برقصن و شر کنن قرار نیست همه مثل شما فکر کنن همونطور ...

ببخشید اونوقت شماها همونا نیستید که سر کربلا رفتن و مکه رفتن و نذری دادن، یادتون میفته کشور پر فقیر ه؟

ببخشید اونوقت شماها همونا نیستید که س ر کربلا رفتن و مکه رفتن و نذری دادن، یادتون میفته کشور پر فقیر ...

خیر نیستم از اونا. کار این دسته هم غلطه و صد در صد باهاش مخالفم.

عادت کردین همینطوری قضاوت کنید و هر چی دلتون میخواد بگید و انگ بچسبونید به بقیه؟

چطور میتونید برای بقیه نسخه بپیچید؟ اصلا چطوری روتون می‌شه برای بقیه تصمیم بگیرید چطوری شادی کنن و ...

عزیزم زندگیشون به من مربوط نمیشه ولی این چیزا داره باب میشه به خدا برای یه خانم این رفتارا درست نیست 

کاری به سگ و اینا ندارم ولی دلشون می‌خواد که برقصن و شر کنن قرار نیست همه مثل شما فکر کنن همونطور ...

حالا اگه یکی بگه میخوام بچه بیارم همینا میخوان بخورنش که تو این اوضاع اقتصادی و فلان و بیسار ولی اگه میلیارد میلیارد خرج سگشون بکنن تازه باعث افتخارم هستن

این بده اگه نه به ما چه

🤣🤣🤣🤣

والا لابد فی لتر شکن هم استفاده میکنن که استفاده و خرید و فروشش غیر قانونی و گناهه 🙃🙃🙃 وای وای اصلا سرم درد گرفت از این همه بی قانونی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا اگه یکی بگه میخوام بچه بیارم همینا میخوان بخورنش که تو این اوضاع اقتصادی و فلان و بیسار ولی اگه ...

اونی که پول داره برای سگش میلیارد میلیارد!!!! خرج کنه می‌تونه برای بچه‌ش ده برابرشو خرج کنه. چه ربطی داره؟!

اینستاگرام فیلتره نباید رفت قانون کشور رو زیر پا نگذارید دیگه 🙃🤐

اگه مثل اروپا و امریکا و همین عربستان جریمه ی سنگینو  و زندان داشت اونوقت اینهمه بی درو پیکری تو مجازی نبود  مثلا از بن سلمان خبرنگار پرسید نظرتون در مورد این حکم اعدامها برای برخی فعالان مجازی چیه گفت متاسفانه قانون کشوره و من نمیتونم کاری انجام بدم بخاطر همین اینجا فیلتره و برای بدست اوردن فالویر و لایک هر کار غلطو درستیو انجام میدن در حقیقت مجازی نباید فی لتر باشه بلکه اعمال مجرمانه کاملا مشخص باشه و بشدت و قاطعانه باهاش برخورد بشه سلبریتیو ادم عادیو مسیول مجرم نباید   فرقی داشته باشه گرچه با کوچکترین اعمال قانون ایران سازمان ملل سریعا وارد عمل  میشه و یه تحریم گنده میندازن تنگش تا انسانیت پابرجا باشه ولی برای نسل کشی یه ملت فقط نگران میشه