2777
2789
عنوان

زایمان سگ دیگه چه صیغه اییه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 76 پست
خیر نیستم از اونا. کار این دسته هم غلطه و صد در صد باهاش مخالفم. عادت کردین همینطوری قضاوت کنید و ه ...

عزیزجان با اینا بحث نکن عادت دارن به مغلطه والا وقتی کشوری اپلیکیشنی رو میبنده خلاف قانون هست باز کردنش به هر روش حالا میان میگن داخلش اینطوریه نمیشه که قانون فقط برای رعایت یک چیزها باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم زندگیشون به من مربوط نمیشه ولی این چیزا داره باب میشه به خدا برای یه خانم این رفتارا درست نیست ...

خب همینجاست که تفاوت عقیده معلوم می‌شه. از نظر شما درست نیست نظر اونا لابد مشکلی نداره. نمیشه همه رو یک شکل کرد که!

حالا من کلا هیچ بلاگری رو فالو نمی‌کنم که بخوام از کسی طرفداری کنم یا حتی از عقیده‌ای. کل حرف من اینه مردم رو به حال خودشون بذاریم با هر عقیده و دین و مذهبی که دارن تا حایی که صدمه‌ای به ما نمیزنه. همین 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان با اینا بحث نکن عادت دارن به مغلطه والا وقتی کشوری اپلیکیشنی رو میبنده خلاف قانون هست باز کر ...

از اینکه به خودشون اجازه می‌دن اینقدر راحت انگ بچسبونن به بقیه عصبانی می‌شم ولی در کل حق با شماست کاملا.

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
اگه مثل اروپا و امریکا و همین عربستان جریمه ی سنگینو  و زندان داشت اونوقت اینهمه بی درو پیکری ت ...

مگه تو کشور ما قانون نیست نباید رفت اینستاگرام چه ربطی به کشورهای دیگه داره؟!من دارم درباره ایران و قوانینش حرف میزنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونی که پول داره برای سگش میلیارد میلیارد!!!! خرج کنه می‌تونه برای بچه‌ش ده برابرشو خرج کنه. چه ربطی ...

ولی خودش نمیاره که به ما مربوط نیست به بقیه هم میگه نیارید یا سفرای زیارتی نرید با پولش بدید فقیرا

اگه مثل اروپا و امریکا و همین عربستان جریمه ی سنگینو  و زندان داشت اونوقت اینهمه بی درو پیکری ت ...

آمریکا تیک تاک رو قلع و قمع میخواد کنه چون نمیتونه توش چیزی که میخواد رو راحت سانسور کنه و تقریبا ۱۵۰ میلیون آمریکایی نصبش دارن، حس خطر کردن حامیان حقوق بشر و آزادی 🤣 البته حقوق بشر آمریکایی به جوک قرن تبدیل شده

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
مگه تو کشور ما قانون نیست نباید رفت اینستاگرام چه ربطی به کشورهای دیگه داره؟!من دارم درباره ایران و ...

معلوم نیست فلیتر کردن دست کیه که خود رهبر پیچ داشت توی اینستا، و انقد به اونوریا فشار وارد شده بود بابتش و حس خطر کرده بودن که طبق همون آزادی بیان آمریکایی پیجشو حذف کردن😂

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
خب همینجاست که تفاوت عقیده معلوم می‌شه. از نظر شما درست نیست نظر اونا لابد مشکلی نداره. نمیشه همه رو ...

آخه داره صدمه میزنه من می دونم نباید دنبال کنم یا تقلید نکنم چند تا کم سن و سال اینا میشن الگوشون و نشونه پیشرفت و روشن فکری...

دوباره بخون تا متوجه حرفای من بشی

متوجه هستم الانم همون قوانین اعدام داره اجرا میشه برای کسایی که مخالف قانون ایران هستن داخل ایران پس فرقی نداره من حوصله بحث سیاسی ندارم فقط قوانین رو گفتم شما سریع چند تاکشور و سازمان ملل و غزه و...کشیدی وسط که به کجا برسی خواهشا اینستا نرید قوانین رو رعایت کنید خودتون با بقیه کارتون نباشه هر کسی از خودش شروع کنه شرایط درست میشه مثلا همین آدمها رو دنبال نکنیم و...

معلوم نیست فلیتر کردن دست کیه که خود رهبر پیچ داشت توی اینستا، و انقد به اونوریا فشار وارد شده بود ب ...

خوب ایشون یعنی خودشون هم صفحه داشتن مگه قانون نیست نباید رفت واقعا من درک نمیکنم

خوب ایشون یعنی خودشون هم صفحه داشتن مگه قانون نیست نباید رفت واقعا من درک نمیکنم

قانون هست واقعا؟ اسم ماده بند و فلانش رو میگی؟

قانون هست واقعا؟ اسم ماده بند و فلانش رو میگی؟

مگه نگفتن استفاده از فی لتر شکن غیر قانونی و جرم هست همین رسانه های داخلی میگن مصوبه مجلس رو ببینید مگه اصلا وقتی چیزی فل تر میشه یعنی نباید استفاده کرده استفاده اش ممنوعه شما یعنی نمیدونی؟!

الان تو تاپیک من دعوا میشه لطفا یکیتون گزارش بزنید 

داریم با هم محترمانه تبادل نظر میکنیم نگران نباش❤️