2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غریبم و دورم ازشون ولی برم شهر فقط میرم خونه خواهرک خونه یبابام نمیرم اصلا چون مامانم نیست فوت سده باید عشق الکی بابامو به زنش ببینم حالم بدمیشه اگه همین عشقو به مامان داش هم شوهرم تزش یاد میگرف هم مامانم حااش خوب بود تزبی محبتی شوهرش حالا زیرخاک نبود بابا بمیری الهی

من غریبم و دورم ازشون ولی برم شهر فقط میرم خونه خواهرک خونه یبابام نمیرم اصلا چون مامانم نیست فوت سد ...

چقدر ناراحت شدم مادر منم فوت شده و پدرم میخواد ازدواج کنه 

اما کلا پدرم اخلاق نداره با این خانمه هم زیاد مهربون نیست ما همش نصیحتش میکنیم 

چقدر ناراحت شدم مادر منم فوت شده و پدرم میخواد ازدواج کنه  اما کلا پدرم اخلاق نداره با این خان ...

پدرمن هم اخلاق نداره ولی زنش ادم بدی نیست خیلی تعارف میزنه من از بابام بدم میاد بچه هام میرن خونه ش نباید حرف بزنند باید بشینند روی مبل تا اخرکار یبار بچم بلند شد پشت سرم اومد اشپزخونه اب میخواست سریع اپمد گفت بچت بگو بشینه زنم وسواس داره درحالی که اصلا زنش این اخلاقا نداره من میشناسمش تازه این زن دومشه بعدمامانم اون تازه خیلی اجتماعی تر وتعارفی تربود بابام اونجاهم این اخلاقا داشت زنش اگه بگم چه غذاهایی که درست نمیکرد چه مهمونی هایی که بهمون نمیداد و خیلی خوب بود چند دفعه ماخواهربرادرا رو جمع مبکرد ولی محبتش به این زنش بیشتره هواشو داره تازه ۵۴سالشه زنه هیچبار ازدواج نکرده بوده  این زنش ببینه ما هم خواهربرادرها میاییم خونه ی بابام بابام خودش میبرتش خونه ی زنش