2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ رو بیشتر می پسندین یا شیائومی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
سامسونگ بدرد نمیخوره من الان a34 دارم انقدر داغ میکنه زیادم توش نمیرم ولی داغ میکنه

منم A34 دارم.با فیلتر*شکن کار میکنید؟چون سامسونگ مثل اپل در مقابل فیل*ترشکن از لحاظ داغ شدن و مقاومت ویروسی قوی نیست و ممکنه داغ کنه

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم A34 دارم.با فیلتر*شکن کار میکنید؟چون سامسونگ مثل اپل در مقابل فیل*ترشکن از لحاظ داغ شدن و مقاومت ...

نه برنامه ایرانی توش ریختم روبیکا و ایتا و داغ میکرد رفتم نمایندگی گفت باید برنامه ایرانی نریزی و از گوگل پلی برنامه دانلود کنی

نه اصلا اینطور نیس  شیائومی کیفیت نداره

نه عزیزم من پوکو ایکس تری دارم خیلی قبل تر دختر خالم گرفتم اون پرچمدار داره کیفیت دوربین من بیشتره😑 من گوشیم شارژ عالی نگه میداره داغ نمیکنه تا خرخره پر باشه هنگ نمیکنه و حمام میرم میشورمش همیشه زیر آب

و مهم تر اینکه گوشیم گلس نداره و همش میوفته کف زمین آسفالت سرامیک حتی ی بار شوهرم کوبیدش ی خش هم برنداشته سامسونگ اگه از دستت بیوفته رو فرش میسوزه دو گوشی قبلیم سامسونگ بود چن بار ال سیدیشو عوض کردم سر این موضوع

حالا من گوشیمو گرفتم ۶ تومن دختر خالم ۲۰ تومن

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
نه اصلا اینطور نیس  شیائومی کیفیت نداره

راستی مادر پدرمم سامسونگ دارن گوشی بابام که کلاااا هنگه و کند.

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون