2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بارونی میاد سمت ما.... منم تنهایی حوصلم سر رفته بود یه سر رفتم زیر بارون حالم جا اومد

عزیزم ممکنه زیر بارون واسم دعا کنی 

امضام 🥺💔😭

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

چرااا

ببین وقتی مجردی نبودشون خیلی حس میشه و اذیتت میکنه....

وقتی ازدواج میکنی اون خلا نیاز به همدم پر میشه ولی اخلاقای گندشون و اذیت هاشون داغونت میکنه...

وقتی ازدواج کنی خدا نکرده و طلاق بگیری هر دوگزینه 😶

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم ممکنه زیر بارون واسم دعا کنی  امضام 🥺💔😭

چشم عزیزم حتما خودمم محتاج دعا هستم....

ذکر استغفرالل و یا ارحم الراحمین هم خیلی موثره مدام تکرار کنی از ته قلبت...

من با ها تو زندگبم وقتی به مشکلی جدی خوردم وقتی از ته قلب خالصانه مدام ذکر گفتم و سعی کردم گناهی نکنم خدا کمکم کرده بارها توهم امتحان کن  

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بسکه ازدواج کوفته کاش ما دخترا انقدر شغل و پول خوبی داشتیم که به خاطر خرجی این مردا رو تحمل نمیکردی ...

پس نیاز عاطفی چی میشه

من از لحاظ مالی نه

از لحاظ عاطفی خیلی دارم اذیت میشم